Ο Τσούπο Μοτίνγκ βρήκε... "στόχο" και γονάτισε τον Ζουμά (VIDEO)

Στα αποδυτήρια της Στόουκ επικρατεί μια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό... φαίνεται. Το πειραχτήρι της "ερυθρόλευκης" παρέας, Τσούπο Μοτίνγκ, κατέγραψε με το κινητό του μια επική φάρσα που "έκρυβε" ένα μεγάλο "άουτς" (VIDEO).

Ο Τσούπο Μοτίνγκ βρήκε... "στόχο" και γονάτισε τον Ζουμά (VIDEO)

Η φετινή πορεία της Στόουκ στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτική, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς δίνοντας "μάχη" για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η τραγική κατάσταση, όμως, που επικρατεί στο χορτάρι δεν αντικατοπτρίζει τα όσα "τρελά" συμβαίνουν στα αποδυτήρια της ομάδας, αφού τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.

Οι ποδοσφαιριστές... περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Προς τα έξω "βγήκαν" και τα μάτια του Κερτ Ζουμά όταν ο Τσούπο - Μοτίνγκ θέλησε να του κάνει... πλάκα.

Σε ανύποπτο χρόνο και ενώ τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό του, ο Καμερουνέζος απέδειξε πόσο καλός επιθετικός είναι. Πέταξε την μπάλα προς την μεριά του Ζουμά και τον πέτυχε εκεί που δεν έπρεπε. Στο πιο ευαίσθητο σημείο του κάθε άντρα.

Ο Γάλλος έβγαλε μια κραυγή, που κάνει και εμάς τους ίδιους να αφουγκραζόμαστε τον πόνο του, με τον Καμερουνέζο μετά βίας να προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK