Ο Τζέραρντ απολύθηκε και η Άστον Βίλα κοιτάζει μόνο για "βόμβα" στον πάγκο της

Ο Στίβεν Τζέραρντ απολύθηκε από την Άστον Βίλα και το κλαμπ που δεν φοβάται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ονειρεύεται αντικαταστάτες επιπέδου Champions League, λένε στην Αγγλία.

Aston Villa's head coach Steven Gerrard, right, reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Στίβεν Τζέραρντ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Άστον Βίλα δεν είναι ομάδα που θα φοβηθεί να επενδύσει τα χρήματά της. Το έχει αποδείξει τόσο στις μεταγραφές της όσα και στα συμβόλαια που δίνει στους ποδοσφαιριστές της για να τους διατηρήσει στο ρόστερ. Και ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν μία μεγάλη επένδυση κι ένα στοίχημα στην Premier League που για την ώρα δεν πέτυχε.

Ο Άγγλος legend γνώρισε την ήττα από την Φούλαμ με 3-0 και απολύθηκε. Ο πάγκος έμεινε ορφανός και στο Νησί γράφουν πως η διοίκηση του κλαμπ θέλει προπονητή Champions League στον πάγκο της ή όπως θα λέγαμε καλύτερα στην Ελλάδα μία μεταγραφή... αεροδρομίου.

Μέχρι στιγμής έχουν δει το φως της δημοσιότητας δύο κορυφαία ονόματα. Πρώτος ο Τόμας Τούχελ και δεύτερος ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Για τον Τούχελ, τουλάχιστον, έχουν κυκλοφορήσει άλλα δημοσιεύματα που αποκλείουν το ενδεχόμενο αφού ο πρώην προπονητής της Τσέλσι περιμένει εδώ και καιρό να αδειάσει η δουλειά στην Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε περισσότερα

Προπόνηση ίδια ώρα με τα πιτσιρίκια ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Με βαριά ποινή κινδυνεύει παίκτης της Γουέστ Χαμ επειδή δεν φορούσε επικαλαμίδες

Ρονάλντο: Το ενδεχόμενο πρόστιμο μπορεί να είναι όσο ένα κορυφαίο συμβόλαιο της Super League 1

News 24/7

24MEDIA NETWORK