Προπόνηση ίδια ώρα με τα πιτσιρίκια ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στην Αγγλία υποστηρίζουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στο προπονητικό ίδια ώρα με την ομάδα Κ21 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρωί της Παρασκευής (21/10) κι έκανε ατομικό.

Manchester United's Cristiano Ronaldo walks on to the pitch during warmup before the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. Ronaldo will start the match on the bench. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ζέσταμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/JON SUPER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ (2-0) στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Τετάρτης (19/10), φρόντισε να τραβήξει πάνω του και για ακόμα μία φορά πάνω του όλα τα βλέμματα.

Όπως έγραψε το Athletic, ο 37χρονος δεν πήγε καν στα αποδυτήρια και αποχώρησε από το Ολντ Τράφορντ. Η συμπεριφορά αυτή του Ρονάλντο δεν πέρασε στα ψιλά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Γι' αρχή το πρωί της Παρασκευής (21/10) ο Πορτογάλος επιθετικός εμφανίστηκε στην προπόνηση ίδια ώρα με την Κ21 του αγγλικού κλαμπ, κάτι που όπως όλα δείχνουν σημαίνει ότι είναι εκτός πλάνων του Τεν Χαχ τουλάχιστον για το παιχνίδι με την Τσέλσι και βλέπουμε. Στο δικό του πρόγραμμα ο Κριστιάνο έκανε ατομικό με τους βοηθούς του πρώτου προπονητή.

Παράλληλα, δημοσιεύματα στην Αγγλία υποστηρίζουν πως η Μάντσεστερ δεν αποκλείεται να ρίξει και πρόστιμο στον σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και πρόστιμο. Τα ρεπορτάζ τονίζουν ότι θα πρόκειται για πρόστιμο που θα αφορά τη στέρηση δύο εβδομαδιαίων μισθών.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Το ενδεχόμενο πρόστιμο μπορεί να είναι όσο ένα κορυφαίο συμβόλαιο της Super League 1

Έβαλε τα κλάματα δημοσιογράφος κάνοντας συνέντευξη στον Μέσι

Με βαριά ποινή κινδυνεύει παίκτης της Γουέστ Χαμ επειδή δεν φορούσε επικαλαμίδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK