Ο Βαλντές "εξαφανίστηκε" και έκανε πράξη τα προφητικά του λόγια...

Ο Βίκτορ Βαλντές ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Η καριέρα του του ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αυτή που ήθελε. Έτσι όχι μόνο αποφάσισε να μην ξαναφορέσει γάντια, αλλά... εξαφανίστηκε από παντού!

RUEDA DE PRENSA DE VICTOR VALDES
RUEDA DE PRENSA DE VICTOR VALDES LIBRE USO

Ο Βίκτορ Βαλντές αν και μόλις 35 ετών (μια χαρά ηλικία για τερματοφύλακα) δεν θα ξαναφορέσει τα γάντια του και δεν θα ξαναπαίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

Αν και κατέκτησε τα πάντα με την Μπαρτσελόνα και θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που υπερασπίστηκαν τα δοκάρια της, η καριέρα του έπαιξε άσχημα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Αποκορύφωμα το γεγονός ότι έκλεισε την καριέρα του στην Μίντλεσμπρο το περασμένο καλοκαίρι.

Από τότε έμεινε ελεύθερος και δε θέλησε να κυνηγήσει άλλο την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αντίθετα, αποφάσισε πως θέλει να μείνει σπίτι, μακριά από όλους και κοντά στην οικογένειά του. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αποφάσισε να... εξαφανιστεί και από τα social media, σβήνοντας ΟΛΕΣ του τις φωτογραφίες από το Instagram, όπου μετρούσε πάνω από 1.000.000 ακόλουθους, κάτι που αρχικά σόκαρε τους πάντες.

Ο Βαλντές "εξαφανίστηκε" και έκανε πράξη τα προφητικά του λόγια...

Δεν το έκανε όμως έτσι... τυχαία. Είχε προειδοποιήσει για το τι θα γινόταν σε μια προφητική του συνέντευξη το 2015 στο κολομβιάνικο δίκτυο "RCN". Χαρακτηριστικά τότε είχε πει πως: "Όταν θα σβήσει το φως, μια μέρα, θα είμαι με τα παιδιά μου, μαθαίνοντάς τους τι μπορούν να καταφέρουν όταν ανάψει το φως. Ελπίζω όταν σβήσω το φως θα είναι πολύ δύσκολο να με βρείτε".

Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια του το 2015. Και φαίνεται πως ο Βαλντές αποφάσισε να τα κάνει πράξη. Να σβήσει τα φώτα και να αφοσιωθεί στην οικογενειακή ζωή, μακριά από το ποδόσφαιρο...

Εμείς πάντως θα τον θυμόμαστε με τα γάντια του, κατεβάζοντας ρολά:

News 24/7

24MEDIA NETWORK