Ο Βαλβέρδε διώχνει άμεσα... 107.000.000 ευρώ!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε σε τρεις ποδοσφαιριστές της ότι πρέπει να βρουν ομάδες, γιατί ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Βαλβέρδε διώχνει άμεσα... 107.000.000 ευρώ!
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Και καλή τύχη όπου κι αν πας”... τραγούδησε σε τρεις ποδοσφαιριστές ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς αποφασίστηκε ότι δεν του είναι απαραίτητοι και πρέπει μέσα στο καλοκαίρι να βρουν ομάδες για να πουληθούν.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα δεν υπολογίζει στους Βιδάλ, Γκόμες και Αλκάθερ.

Η τριάδα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα στη χώρα, ενημερώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου πως δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν κι αυτό δεν αλλάζει μια και η απόφαση διοικούντων και προπονητικού team είναι κοινή.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Βιδάλ είχε κοστίσει στην Μπαρτσελόνα 22.000.000 ευρώ, ο Αντρέ Γκόμες που... κόπηκε από το Μουντιάλ 55.000.000 ευρώ, ενώ ο Πάκο Αλκάθερ 30.000.000 ευρώ. Σύνολο 107.000.000 ευρώ.

Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι τρεις προαναφερθέντες να αποτελέσουν την... πηγή των χρημάτων που θα φέρει στο “Καμπ Νόου” τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος είναι μεγάλη... καψούρα της Μπάρτσα και εφέτος αναμένεται να γίνει το μεγάλο βήμα της απόκτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK