O "βασιλιάς του καπνού", Ιβάν Σαββίδης, πρώτο θέμα στη Ρωσία!

Το Contra.gr κατέγραψε και σας παρουσιάζει πώς αντιμετώπισαν τα ρώσικα μίντια το επεισόδιο με τον Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας. Έκπληκτοι από τις φωτογραφίες με το περίστροφο, οι Ρώσοι φιλοξένησαν συνεντεύξεις εκπροσώπων του και πρώην δημάρχου του Ροστόφ.

O "βασιλιάς του καπνού", Ιβάν Σαββίδης, πρώτο θέμα στη Ρωσία!

Ο Ιβάν Σαββίδης αποτελεί σημαντική προσωπικότητα στη Ρωσία. Θεωρείται άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, οραματιστής και υπέρμαχος της ανάπτυξης του αθλητισμού.

Όπως ήταν λογικό η εισβολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ και οι εικόνες που κάνουν το γύρω του κόσμου με το περίστροφο στη ζώνη "σόκαραν" τα μίντια στη Ρωσία, που το ανήγαγαν σε πρώτο θέμα!

O "βασιλιάς του καπνού", Ιβάν Σαββίδης, πρώτο θέμα στη Ρωσία!

Το Contra.gr κατέγραψε την προσέγγιση που έγινε στη Ρωσία για το μείζον ζήτημα που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο κι όχι μόνο...

Τα περισσότερα Μέσα στη Ρωσία έκαναν καταγραφή των γεγονότων, αναπαραγωγή των επίμαχων φωτογραφιών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν στις πιθανές τιμωρίες που ενδέχεται να επιβληθούν στον ΠΑΟΚ και στον Σαββίδη.

Δεν ξέχασαν παράλληλα να θυμίσουν στο κοινό ότι στο ίδιο γήπεδο πριν από μερικές εβδομάδες δεν έγινε το ματς με τον Ολυμπιακό λόγω του αντικειμένου που δέχθηκε ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Όσκαρ Γκαρθία.

Στο TASS.com μίλησε εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη (σ.σ. χωρίς να γνωστοποιηθεί το όνομά του) αναφέροντας τα εξής: " Δεν απείλησε κανέναν με όπλο. Το να οπλοφορείς είναι κάτι που δεν απαγορεύεται στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ παλεύει για τον πρωτάθλημα και επειδή έχει κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς, άρχισαν κάθε είδους προκλήσεις, με δικαστικές αποφάσεις, αφαίρεση βαθμών, ακύρωση γκολ σε τέρμα που αρχικά μετρήθηκε και στη συνέχεια ακυρώθηκε για να επιστραφεί εν τέλει έπειτα από δύο ώρες. Όλα αυτά προκαλούν νεύρα και εντάσεις..."

O "βασιλιάς του καπνού", Ιβάν Σαββίδης, πρώτο θέμα στη Ρωσία!

ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΟΦ

Στο nsn.fm διαβάσαμε δηλώσεις του πρώην δημάρχου του Ροστόφ, περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Ιβάν Σαββίδης, Μιχαήλ Τσερνίσεφ.

Αρχικά, στο δημοσίευμα καταγράφουν το χρονικό του περιστατικού, χαρακτηρίζοντας τον Σαββίδη " βασιλιά του καπνού" που κινδυνεύει με σύλληψη!

Στη συνέχεια μιλάει ο Τσερνίσεφ που σημειώνει ότι το γεγονός της Τούμπας είναι μία παρεξήγηση: " Ο Σαββίδης, αμφιβάλω αν μπορεί να απειλήσει κάποιον με όπλο" και συνέχισε " ...Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που ενθουσιάζεται εύκολα και στηρίζει τον αθλητισμό.

Θυμάμαι για παράδειγμα που του ζήτησα να βοηθήσει την ποδοσφαιρική ομάδα του Ροστόφ κι εκείνος έδωσε χορηγία και στην ανδρική και στη γυναικεία και στο χάντμπολ!

Καταλαβαίνω ότι στο ποδόσφαιρο τα συναισθήματα αλλάζουν αλλά δεν μπορώ να πιστέψω, δεν γίνεται να το κάνω εικόνα ότι ο Σαββίδης απειλήσει κάποιον με όπλο."

News 24/7

24MEDIA NETWORK