Ο Βιλανόβα έπεισε τον Μέσι λίγο πριν πεθάνει!

Ακόμα και λίγες ημέρες πριν πεθάνει, ο Τίτο Βιλανόβα φρόντισε να αφήσει το σημάδι του στην Μπαρτσελόνα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο.

Ο Βιλανόβα έπεισε τον Μέσι λίγο πριν πεθάνει!

Τηλεοπτικό κανάλι στην Ισπανία αποκάλυψε ότι ο αείμνηστος Καταλανός τεχνικός κατάφερε να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να μην κάνει πράξει την απειλή του να φύγει από την ομάδα και να του αλλάξει γνώμη.

Το στόρι έχει ως εξής: Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τη Ρεάλ για το Κύπελλο, ο Βιλανόβα τηλεφώνησε στο Γιόσεπ Μπαρτομέου και τον ρώτησε πως είναι ο Μέσι. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα απάντησε το προφανές: "Έχει επηρεαστεί από τις κριτικές".

Ακριβώς τότε ο Βιλανόβα, εξαντλημένος από την πολύ κακή κατάσταση της υγείας του, ζήτησε να δει τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Ο Μέσι πράγματι πήγε στο σπίτι του πρώην προπονητή του μαζί με τον Πίντο και έναν ακόμη άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος.

"Μίστερ, θα φύγω" ήταν η ατάκα του Μέσι. "Για να πας πού;" απάντησε ο Βιλανόβα. "Στην Παρί".

"Δεν είναι θέμα χρημάτων κόουτς". "Τότε να ηρεμήσεις, ξέρεις ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη, έχεις κερδίσει τα πάντα εδώ".

Στο επόμενο ματς, κόντρα στην Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα, ο Μέσι σκόραρε δύο φορές και άρχισε δειλά-δειλά να ξεπερνά το κακό του φεγγάρι. Ισως γι' αυτό ο Μπαρτομέου να έγραψε στην επιστολή του με αφορμή το θάνατο του Βιλανόβα ότι " προσέφερε υπηρεσίες στην Μπαρσα μέχρι την τελευταία ώρα".

Διαβάστε ακόμη

Εχασε τη μάχη ο Βιλανόβα

Φόρος τιμής στον Βιλανόβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK