Ο Βραζιλιάνος νέος Μέσι, "Μεσίνιο", ετών 15, κοστίζει 43.000.000 ευρώ και τον θέλει η Άρσεναλ

Στα 43.000.000 κοστολογεί η Παλμέιρας τον Γουίλιαν Εστεβάο, με την Άρσεναλ να αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα.

Ο Βραζιλιάνος νέος Μέσι, "Μεσίνιο", ετών 15, κοστίζει 43.000.000 ευρώ και τον θέλει η Άρσεναλ
PRINT SCREEN/OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT OF ESTEVAO WILLIAM

Η περίπτωση του νέου wonderkid της Παλμέιρας, Εστεβάο Γουίλιαν είδε το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα καθώς οι εμφανίσεις του νεαρού Βραζιλιάνου ανάγκασαν κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ να τον τσεκάρουν.

Πρώτη η Παρί Σεν Ζερμέν, φέρεται να πρόσφερε στην Παλμέιρας 80.000.000 ευρώ για να αποκτήσει πακέτο τον Εστεβάο με τον 16χρονο Έντρικ, ο οποίος εν τέλει κατέληξε στη Ρεάλ.

Η ομάδα του Παρισιού δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο πλέον η Παλμέιρας κοστολογεί 43.000.000 ευρώ, πόσο άνευ προηγουμένου για τόσο νεαρό ποδοσφαιριστή. Αλλά το φαβορί είναι άλλο.

Ο λόγος για την ομάδα της Άρσεναλ η οποία θέλει να κάνει δικό της τον νεαρό Βραζιλιάνο και φέρεται διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις της Παλμέιρας προκειμένου να τον αποκτήσει.

Πάντως, ο "Μεσίνιο" μπορεί να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή ομάδα από το καλοκάιρι του 2025, όταν και θα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ενώ σε λίγους μόλις μήνες αναμένεται να υπογράψει και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Βραζιλιάνους.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο εγωισμός του Ρονάλντο φέρνει το μεγαλύτερο διαζύγιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Ο Μέσι "αποδόμησε" τον Γκβάρντιολ, η Σίτι δεν μασάει και γκρεμίζει τον Μαγκουάιρ από την κορυφή

Γιουνάιτεντ: Συναγερμός στο Μάντσεστερ, η Παρί έρχεται με 990.000 ευρώ την εβδομάδα για Ράσφορντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK