Ο ξένος Τύπος

Ο ξένος Τύπος

Οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές ήταν το βασικό σημείο στο οποίο στάθηκαν τα ξένα δημοσιεύματα, ύστερα από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βέρντερ Βρέμης με 2-1, καθώς και η τελευταία θέση που προς το παρόν καταλαμβάνουν οι Γερμανοί. Καμία αντίδραση για την αποβολή του Κλάσνιτς από τον γερμανικό Τύπο.

Αναλυτικά:

Kicker.de: " Η Βέρντερ ηττήθηκε στην Αθήνα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό και παραμένει χωρίς πόντους σε δύο αγώνες του τρίτου ομίλου. Η Βέρντερ άρχισε άσχημα, αλλά δεν σοκαρίστηκε και έχασε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν όλα ανοικτά, η Βέρντερείχε την τύχημε το μέρος της, με τον Παναθηναϊκό να έχει δύο δοκάρια".

Sport1.de: "Καταστροφική αρχή για τη Βέρντερ Βρέμης στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μετά από δύο αγώνες βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση. Η Βέρντερ έχασε από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και έμεινε χωρίς πόντους, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας".

Sport-bild.de: "Η Βέρντερ Βρέμης είχε τις κλασικές ευκαιρίες να κερδίσει, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό μπροστά σε 40.000 θεατές και έχασε ανόητα με 2-1".

UEFA: "Δύο γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά βοήθησαν τον ΠαναθηναΪκό να πάρει τους πρώτους του πόντους στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης που τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στη διοργάνωση, που τη φέρνει στην τελευταία θέση".

Planetfootball: "Ο Παναθηναϊκός άφησε τη Βέρντερ Βρέμης στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου, μετά τη νίκη με 2-1 σε ένα αμφίρροπο ματς. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο με το πέναλτι του Γκονζάλες και το γκολ του Μάντιζου. Ο Κλόζε μείωσε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονου, αλλά στο δεύτερο, ενώ η Βέρντερ πίεζε να ισοφαρίσει, αποβλήθηκε ο Κλάσνιτς".

Reuters: "Ο Παναθηναϊκός σκόραρε δύο φορές στα πρώτα οκτώ λεπτά και κέρδισε τη Βέρντερ Βρέμης με 2-1 στον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη".

Teamtalk: "Ο Παναθηναϊκός σημείωσε την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής σεζόν, κερδίζοντας την Βέρντερ Βρέμης την Τρίτη ύστερα από ένα ξέσπασμα δύο γκολ στην αρχή, σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση".

Equipe: "Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Βέρντερ Βρέμης χάρη σε μία πολύ δυνατή αρχή (2-1, με δύο γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά για τους Ελληνες). Με δύο ήττες η Βέρντερ θα προσπαθήσει για θετική αρχή απέναντι στην Ουντινέζε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK