O ξένος Τύπος

Στον αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας επικεντρώνονται τα ξένα ΜΜΕ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την νίκη επί της Γεωργίας. Οπως είναι φυσικο, το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν θα βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, είναι από τα κυρίαρχα θέματα.

O ξένος Τύπος

Στον αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας επικεντρώνονται τα ξένα ΜΜΕ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την νίκη επί της Γεωργίας. Οπως είναι φυσικο, το γεγονός ότιη πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν θα βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, είναι από τα κυρίαρχα θέματα.

Reuters (Αγγλία): "H πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα, παρά τη νίκη της επί της Γεωργίας αποκλείστηκε από το Μουντιάλ της Γερμανίας. Οι Ελληνες για να έπαιρναν την πρόκριση στα μπαράζ ήθελαν να στραβοπατήσουν Τουρκία και Δανία". Το κορυφαίο ειδησεογραφικό πρακτορείο κάνει αναφορά και στην φρεσκαρισμένη ενδεκάδα του Οτο Ρεχάγκελ. "Η Εθνική παρουσιάστηκε με νέο λούκ στην επίθεση καθώς αγωνίστηκαν βασικοί ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης".

Kicker (Γερμανία): "Τρεις ομάδες διεκδικούσαν την δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο και τελικάτην κατέκτησε η Τουρκίανικώντας με 1-0 την Αλβανία στα Τίρανα.Η ομάδα του Οτο Ρεχάγκελ διεκδίκησε ένα ακόμα θαύμα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και δεν θα βρεθεί στοτελικά του Μουντιάλ".

Soccernet (Αγγλία): "H Ελλάδα, 15 μήνες μετά την κατάκτηση του Euro 2004, τερμάτισε 4η στο 2ο γκρουπ και αποκλείστηκε από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Skysports (Αγγλία) : "Η Ελλάδα επέστρεψε στη γη με πάταγο, καθώς απέτυχε να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης με μία θέση στο Μουντιάλ του επόμενου καλοκαιριού. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τους έδωσε τη νίκη απέναντι στη Γεωργία, αλλά η ζημιά είχε γίνει νωρίτερα στα προκριματικά".

Sportinglife (Αγγλία) : "Τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι θα γίνουν χωρίς την παρουσία των πρωταθλητών Ευρώπης, αφού η νίκη της Ελλάδας με 1-0 επί της Γεωργίας αποδείχθηκε χωρίς αντίκρισμα, εξαιτίας των νικών της Τουρκίας και της Δανίας".

UEFA: "Το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τη Γεωργία έδωσε μία δύσκολη νίκη στην Ελλάδα επί της Γεωργίας, ωστόσο αποδείχθηκε ανεπαρκές να δώσει στους πρωταθλητές Ευρώπης μια θέση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξαιτίας των υπολοίπων αποτελεσμάτων του δευτέρου ομίλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK