Ο ξένος Τύπος

Ο ξένος Τύπος

Ενα από τα πλέον αξιοπρόσεχτα αποτελέσματα της αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Όπως είναι φυσικό, τα ξένα Μέσα στέκονται στη "γκέλα" των Καταλανών που ήταν και το φαβορί της συνάντησης.

El Mundo Deportivo (Ισπανία): "Η Μπαρτσελόνα μπορούσε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, αλλά οι επιθετικοί δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και απέτυχαν να σκοράρουν. Οι αλλαγές του Ράικαρντ δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Sport (Ισπανία): "Ο Ράικαρντ έκανε λάθος με τη βασική ενδεκάδα και η ομάδα δεν είχε καλή λειτουργία ούτε μία στιγμή. Οι 'αστέρες' δεν έδειξαν την αξία τους, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική".

Marca (Ισπανία): "Η Μπαρτσελόνα δεν έπαιξε καλά, αλλά αποκόμισε έναν πολύτιμο βαθμό στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό (0-0), που της επιτρέπει να προηγείται στον όμιλο. Οι 'μπλαουγκράνα' θα μπορούσαν να αυξήσουν τη διαφορά εάν ήταν αποτελεσματικότεροι στον εκτελεστικό τομέα, αφού μονοπώλησαν την κατοχή της μπάλας και σε καμία στιγμή δεν είχαν δυσκολίες κόντρα σε μία αδύναμη ελληνική ομάδα".

AS (Ισπανία): "Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας δεν είναι το καλύτερο γήπεδο για τη Μπαρτσελόνα. Αν το 1994 συνετρίβη από τη Μίλαν (4-0) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα παρουσίασε άσχημο ποδόσφαιρο, με τον Μέσι να περνάει ως αλλαγή, και ήταν ανίκανη να επικρατήσει ενός κατώτερου αντιπάλου, ο οποίος ανησυχούσε μόνο για την άμυνα".

L’ Equipe (Γαλλία): "Σε ένα ανιαρό παιχνίδι στην Αθήνα, απέναντι στον Παναθηναϊκό, η Μπαρτσελόνα πήρε μάλλον ένα καλό αποτέλεσμα (0-0), από τη στιγμή που η Ουντίνεζε και η Βέρντερ Βρέμης ήρθαν και αυτές ισόπαλες".

Reuters (Αγγλία): "Η εντυπωσιακή αρχή της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ σταμάτησε την Τρίτη, αφού έμεινε σε μία 'λευκή' ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε ένα παιχνίδι με πολύ τρέξιμο, σκληρά τάκλιν και δράση από την αρχή μέχρι το τέλος".

Skysports (Αγγλία): "Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε το απόλυτο της Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση κρατώντας την στην ισοπαλία χωρίς γκολ στην Ελλάδα. Η Μπαρτσελόνα ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό, παλεύοντας να ανησυχήσουν τον Παναθηναϊκό, με τους Ελληνες να αξίζουν αυτόν τον πόντο".

Sportinglife: "Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τις ελπίδες του ζωντανές στο Τσάμπιονς Λιγκ με την εμφάνισή του κόντρα στη Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, αποκομίζοντας δικαίως ένα βαθμο από τη λευκή ισοπαλία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK