Ο ξένος Τύπος

Ο ξένος Τύπος

Η δυσκολία της Λιόν να επικρατήσει του Ολυμπιακού στο "Ζερλάν"στάθηκε αφορμή για ορισμένα κολακευτικά σχόλια από τα ξένα Μέσα για τους "ερυθρολεύκους". Πάντως, όλοι στέκονται στο γεγονός ότι οι Γάλλοι "καθάρισαν" πια από τον όμιλο.

L’Equipe (Γαλλία): "Η Λιόν δυσκολεύτηκε από τον Ολυμπιακό που αγωνίστηκε χωρίς φόβο και κέρδισε χάρη σε ένα γκολ στο 89ο λεπτό (2-1). Ο Ζουνίνιο ήταν και πάλι καθοριστικός με ένα γκολ από φάουλ και μία ασίστ".

Football365 (Γαλλία): "Πιεζόμενη να φτάσει στα άκρα από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, πολύ καλά στημένη, η Λιόν βρήκε τις δυνάμεις και κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη νίκη χάρη στον Γκοβού, από ασίστ του Ζουνίνιο. Ο Βραζιλιάνος είχε δείξει το δρόμο για την Ολιμπίκ Λιόν με ένα εξαιρετικό φάουλ".

Le Figaro (Γαλλία): Η Ολιμπίκ Λιόν σχεδόν εξασφάλισε την πρόκρισή της για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας στο τέλος του Ολυμπιακού (2-1), σε ένα απολύτως τρελό παιχνίδι".

UEFA (Ευρώπη): "Ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του Σίντνεϊ Γκοβου εξασφάλισε στη Λιόν το απόλυτο των νικών στον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό, που ισοφάρισε μερικά λεπτά νωρίτερα με τον Παντελή Καφέ, να μην μπορεί να πάρει τον πρώτο του βαθμό".

Skysports (Αγγλία): "Η πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιόν έφτασε τις τρεις νίκες χάρη στο γκολ του Σίντνεϊ Γκοβού στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο είχε ανοίξει το σκορ με φάουλ για τη Λιόν που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πριν ο Παντελής Καφές απειλήσει στο 84’ με το γκολ του και δώσει ελπίδες στους Ελληνες για τον πρώτο τους βαθμό".

Sportinglife (Αγγλία): "Ο Σίντνεϊ Γκοβού εξασφάλισε το απόλυτο στις νίκες της Λιόν για τον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη σε ένα γκολ στο τέλος του αγώνα που έσπασε τις καρδιές των Ολυμπιακών στο 'Ζερλάν' την Τετάρτη".

Marca (Ισπανία): "Η Λιόν σημείωσε και τρίτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (2-1) με το νικητήριο γκολ του αγώνα να το πετυχαίνει ο Γκοβού στο τελευταίο λεπτό. Η νίκη αυτή φέρνει τους Γάλλους ένα βήμα από τους ‘16’ ενώ τους Ελληνες κοντά στον αποκλεισμό, σε ένα παιχνίδι που ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής".

AS (Ισπανία): "Ο Γκοβού έσωσε την Ολιμπίκ Λιόν όταν η ισοπαλία έμοιαζε αναπόφευκτη και της έδωσε ακόμα μία νίκη, την τρίτη σε τρία παιχνίδια της γαλλικής ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK