"Ο Ζέκα θέλει πολύ να μείνει στην ομάδα"

Αισιόδοξος για την ανανέωση του Κάρλος Ζέκα με τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο μάνατζερ του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες, σε συνέντευξή του. Διαβάστε τα όσα δήλωσε για την περίπτωσή του αρχηγού των "πρασίνων", αλλά και το τροχαίο του Νίκου Νταμπίζα.

"Ο Ζέκα θέλει πολύ να μείνει στην ομάδα"

Ο μάνατζερ του Κάρλος Ζέκα, Κάρλος Γκονσάλβες, μίλησε στην εφημερίδα "Goal" για την εξέλιξη της ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη με τους "πράσινους", δηλώνοντας αισιόδοξος πως θα έχει θετική κατάληξη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον Παναθηναϊκό, έχουμε την πρόταση του στα χέρια μας και το θέμα έχει προχωρήσει πολύ. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν πριν μιλήσουμε για τελική συμφωνία και υπογραφές. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσουμε. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει κι ο Κάρλος θέλει πολύ να μείνει στην ομάδα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε αρχικά ο Κάρλος Γκονσάλβες και πρόσθεσε:

«Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έρθω στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να τελειώσουμε το θέμα. Ήταν να έρθω προ ημερών, αλλά οι υποχρεώσεις μου δεν μου επέτρεψαν να κάνω το ταξίδι».

Παράλληλα ο Πορτογάλος μάνατζερ έδειξε ενήμερος και για το τροχαίο που είχε ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, λέγοντας: «Ενημερώθηκα γι'΄αυτό το πολύ άσχημο συμβάν. Είναι πραγματικά μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον Νίκο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, γιατί σίγουρα αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσει και να ξεπεράσει τα χτυπήματά του, αλλά και το ισχυρό ψυχολογικό σοκ από αυτό που έγινε. Θα επικοινωνήσω μαζί του μέσα στις επόμενες μέρες. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει δυνατός από αυτή την περιπέτεια. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά και κουράγιο σ' αυτή τη δύσκολη προσωπική του στιγμή».

Διαβάστε ακόμη:

''Πόρτα'' σε Νότιγχαμ για Καπίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK