Ο Ζιγκερνάγκελ σκόραρε, οι φίλαθλοι της Άντερλεχτ τα έσπασαν και οι ποδοσφαιριστές φυγαδεύτηκαν

Το ντέρμπι Στάνταρ - Άντερλεχτ δεν τελείωσε ποτέ. Οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν μπαστούνια και οι οπαδοί τους αποφάσισαν να διακόψουν το ματς! Κι όλα αυτά μετά από γκολ του Ζιγκερνάγκελ που παίζει στη Λιέγη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Anderlecht soccer fans set off flares in the stands during the Europa Conference League Group B soccer match between West Ham United and Anderlecht at the London stadium in London, Thursday, Oct.13, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Φωτογραφία Αρχείου από την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ - Άντερλεχτ AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο κακός χαμός συνέβη στο ντέρμπι του Βελγίου ανάμεσα στην Σταντάρ Λιέγης και την φιλοξενούμενη Άντερλεχτ. Οι μωβ βρέθηκαν πίσω στο σκορ 3-1 με γκολ του Ζιγκερνάγκελ κι σε εκείνο το σημείο ανέλαβαν δράση οι εξαγριωμένοι οπαδοί τους...

Φωτοβολίδες άρχισαν να φεύγουν από το πέταλο των φιλοξενούμενων, ξέσπασαν επεισόδια και ο διαιτητής μην έχοντας άλλη λύση διέκοψε το ματς οριστικά. Οι ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ, όμως, δεν κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο στην ώρα τους.

Έμειναν κλειδωμένοι στ' αποδυτήρια για πάνω από δύο ώρες ενώ οι οπαδοί τους περίμεναν απ' έξω και συγκρούονταν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Στον επίλογο αυτής της άσχημης βραδιάς οι παίκτες της Άντερλεχτ έφυγαν αλλά δεν έμειναν στα σπίτια τους. Προτιμήθηκε όλη ομάδα να μείνει στο ξενοδοχείο με ασφάλεια κάτι που είχε συμβεί και το 2019 μετά από το ίδιο ματς.

Δείτε σχετικό βίντεο από τις κερκίδες

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Εμπαπέ το δισεκατομμύριο το έχει στην τσέπη του

Συγκυρία για γερά νεύρα: Η Ρίβερ Πλέιτ έστεψε πρωταθλήτρια την Μπόκα Τζούνιορς

News 24/7

24MEDIA NETWORK