Ο Ζήκος επέστρεψε στην ΑΕΚ!

Ο Ακης Ζήκος επιστρέφει στην ΑΕΚ! Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ελληνας μέσος θα φορέσει ξανά τα "κιτρινόμαυρα", όπως ανακοίνωσε επίσημα η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Η συμφωνία είναι για διετές συμβόλαιο, το οποίο θα είναι και το τελευταίο στη ποδοσφαιρική καριέρα του παίκτη. "Θέλω να σταματήσω με πρωτάθλημα", δήλωσε ο Ζήκος.

Ο Ζήκος επέστρεψε στην ΑΕΚ!


Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης

Η ΑΕΚ βρήκε τον παίκτη που ήθελε για την μεσαία γραμμή. Αυτός είναι ένας παλιός γνώριμος, ο οποίος είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στους "κιτρινόμαυρους" κλείνοντας την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Ακης Ζήκος, λοιπόν, επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Άκη Ζήκου από τη Μονακό. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων".

"Να τελειώσω με πρωτάθλημα"

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ακης Ζήκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του:

Η απόκτηση του Ακη Ζήκου δεν είναι μόνο μια κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά και μια κίνηση ουσίας, αφού ο 32χρονος μέσος θα βοηθήσει αρκετά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, καλύπτοντας επάξια το κενό που άφησε ο Κώστας Κατσουράνης.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης. Γυρίζω στην ομάδα που αγαπώ, την ομάδα της καρδιάς μου και γυρίζω για τους λόγους που όλοι γνωρίζετε. Επιστρέφω για δύο χρόνια στην ΑΕΚ όπου και θα κλείσω την καριέρα μου. Αυτό ήταν και το όνειρό μου. Να τερματίσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ. Το όνειρό μου θα ολοκληρωθεί αν μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια καταφέρω να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ", τόνισε χαρακτηριστικά.

Φεύγει σαν φίλος...

Την επιστροφή του Ακη Ζήκου στην ΑΕΚ επισημοποίησε και η Μονακό μέσω της ιστοσελίδας της, ενώ αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για την αξία και το ήθος του ποδοσφαιριστή. Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού ο Ελληνας μέσος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα στην τετράχρονη θητεία του.

"Μετά από τέσσερα χρόνια με τη φανέλα των Μονεγάσκων, ο Ακης Ζήκος επιστρέφει στην ΑΕΚ στην οποία έπαιζε από το 1998 έως το 2002", τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Μονακό, η οποία αναφέρει επίσης ότι ο παίκτης έγραψε ιστορία αγωνιζόμενος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004.

News 24/7

24MEDIA NETWORK