Ο Ζιλέ θα συνεργαστεί με παρολίγον προπονητή της ΑΕΚ & του Ολυμπιακού

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Contra.gr και της στήλης του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει στη Γαλλία υπό τις οδηγίες ενός τεχνικού που έφτασε κοντά να δουλέψει σε δύο ελληνικές ομάδες.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
gillet tsosits EUROKINISSI

Επισήμως πλέον ο Γκιγιόμ Ζιλέ είναι παίκτης της Λανς, όπως άλλωστε είχατε διαβάσει στο Contra.gr και τη στήλη του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ πως θα συμβεί από τις 29/7.

Ο Βέλγος χαφ με θητεία στις γαλλικές Μπαστιά και Ναντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Λανς, όντας ελεύθερος εδώ και αρκετό καιρό από τον Ολυμπιακό.

Στη νέα του ομάδα, μάλιστα, ο 34χρονος μέσος θα συναντηθεί μ' έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών Μίντια.

Συγκεκριμένα, με τον προπονητή Φιλίπ Μοντανιέ ο οποίος στο παρελθόν φλέρταρε τόσο με τον πάγκο των "ερυθρόλευκων" όσο και με αυτόν της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Ο Γάλλος τεχνικός υπενθυμίζουμε πως τον Ιούνιο του 2016 είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης, ωστόσο ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε σε "γάμο", τελικά παρουσιάστηκαν διαφορές στο οικονομικό και η συνεργασία... χάλασε χωρίς ν' αρχίσει καν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK