Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε ομάδα έκπληξη (και τους ξανά ξενέρωσε)

Ποια ομάδα προσέγγισε τον Ζινεντίν Ζιντάν για να επιστρέψει στους πάγκους αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Γάλλου σούπερ σταρ.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζιζού όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζει να είναι... άνεργος μετά από τη θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης και το μυστήριο όσον αφορά στο επόμενο βήμα της καριέρας του συνεχίζεται.

Βέβαια, πάντα, τ' όνομα του Ζιζού παίζει για κάποια ομάδα. Τους προηγούμενες μήνες ο Γάλλος σούπερ σταρ φέρεται ν' αρνήθηκε να αναλάβει μία εκ των Βραζιλία - ΗΠΑ. Τώρα, η Equipe αναφέρει πως ο Ζιντάν δέχθηκε νέα κρούση από εθνική ομάδα και μάλιστα συνδεδεμένη μαζί του.

Όχι, δεν είναι η Γαλλία. Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο η Αλγερία ήταν αυτή που προσέγγισε πρόσφατα τον Ζιντάν για να του δώσει τη θέση του εκλέκτορα, ωστόσο ο Ζιντάν απέρριψε το πρότζεκτ. Θυμίζουμε πως η Αλγερία είναι η χώρα καταγωγής των γονιών του Ζιζού.

Διαβάστε περισσότερα

Κλοπ: Οι υποψήφιοι διάδοχοι

Λίβερπουλ: Η πρόβλεψη του Αλόνσο για τον μελλοντικό του πάγκο

Απίθανο: Δείτε πόσα χρήματα βγάζουν Μέσι και Κριστιάνο από Fake followers

News 24/7

24MEDIA NETWORK