Ο Ζιντάν αποκάλυψε τους λόγους που λέει "όχι" στην επιστροφή

Τους λόγους για τους οποίους έδωσε αρνητική απάντηση σε προτάσεις που του έχουν κατατεθεί αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks on before the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Εκτός πάγκων παραμένει ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά από την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2021, έχοντας απορρίψει όλο αυτό το διάστημα αρκετές προτάσεις που του έχουν κατατεθεί, με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι κάποιες από τις ομάδες που τον προσέγγισαν.

Ο Ζιντάν, σε δηλώσεις του στην Equipe, τοποθετήθηκε για την απουσία του από τους πάγκους λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ως παίκτης θα μπορούσε να πάει σε 50-60 ομάδες αλλά ως προπονητής έχει διαφορετικά κριτήρια όπως είναι η γλώσσα αλλά και το να ξέρει ότι η ομάδα έχει το μέταλλο του νικητή.

"...Αν επιστρέψω σε έναν σύλλογο, θα είναι για να κερδίσω. Το λέω με κάθε σεμνότητα. Γι' αυτό δεν μπορώ να πάω πουθενά. Για άλλους λόγους, επίσης, μπορεί να μην μπορώ να πάω παντού. Ποιους; Η γλώσσα είναι ένα παράδειγμα. Ορισμένες συνθήκες δυσκολεύουν τα πράγματα. Όταν ο κόσμος μου λέει να πάω στο Μάντσεστερ είναι δύσκολο γιατί ναι μεν καταλαβαίνω αγγλικά αλλά δεν τα κατεχω πλήρως..."

Θυμίζουμε πως ο Ζιντάν στη θητεία του με τη Ρεάλ κατάφερε να κατακτήσει, μεταξύ άλλων, 3 Champions League και 2 πρωταθλήματα Ισπανίας ενώ και 2 φορές αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Οι Σαουδάραβες πολιορκούν τον Ντε Μπρόινε, αυτό το ποσό δίνουν στους "Πολίτες"

Τσέλσι: Ο Τιάγκο Σίλβα τα άφησε όλα ανοιχτά για το μέλλον παρά τις φήμες για Βραζιλία

Πήρε φορά η Ρεάλ: Μετά τον Βίνι, "δένει" και τα άλλα δύο μεγάλα αστέρια της

News 24/7

24MEDIA NETWORK