Τόμας Τούχελ: Η κίνηση που δείχνει ότι είναι κοντά σε ισπανική ομάδα

Ταχύρυθμα μαθήματα ισπανικών φέρεται να κάνει ο Τόμας Τούχελ σύμφωνα με Γερμανό δημοσιογράφο με τα σενάρια για υπογραφή στην ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης να φουντώνουν.

Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at St Mary's Stadium, Southampton, England, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Τόμας Τούχελ μετά από την αποχώρηση του από την ομάδα της Τσέλσι στην αρχή της σεζόν.

Πολλές ήταν οι ομάδες που προσέγγισαν τον Γερμανό τεχνικό, ανάμεσά τους και αγγλικές , με τον ίδιο όμως να είχε θέσει συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό του ο οποίος ήταν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Αγγλίας.

Πλέον, μετά και την επισημοποίηση της παραμονής του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το EURO 2024, ο Τούχελ αποχώρησε από τη μόνιμη κατοικία του στην Αγγλία αλλά έκανε και άλλη μία κίνηση που ίσως λέει πολλά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Build, Κρίστιαν Φολκ, ο Τούχελ κάνει ταχύρυθμα μαθήματα ισπανικών, κάτι που φουντώνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια που τον θέλουν να είναι ο διάδοχος του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός τεχνικός είχε ακουστεί έντονα και για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα το προηγούμενο διάστημα, παρόλο που δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον Τσάβι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δείτε το tweet του δημοσιογράφου

Διαβάστε Περισσότερα

Η Αργεντινή δεν είναι η πρώτη ομάδα στον κόσμο και η Γαλλία δεν είναι η δεύτερη

Μέσι: Το ναι μεν, αλλά με την Παρί και το νέο συμβόλαιο

Ρονάλντο: Ο παίκτης που φορούσε το 7 στην Αλ Νασρ, άλλαξε νούμερο

News 24/7

24MEDIA NETWORK