Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν αναγνωρίζει κανέναν Πορτογάλο Ρονάλντο

Η κόντρα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μαίνεται εδώ και χρόνια. Το πρώτο επεισόδιο αυτής περιελάμβανε τις απαραίτητες 'συστάσεις'.

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς με τα χρώματα της Εθνικής Σουηδίας, χαιρετά βιαστικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας.
Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς με τα χρώματα της Εθνικής Σουηδίας, χαιρετά βιαστικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας. AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρίσκεται ξανά στη Serie A, ως παίκτης της Μίλαν, σαν ένας ποδοσφαιρικός Μεσσίας για τους Ροσονέρι, που ονειρεύονται ένα πιο ευοίωνο μέλλον, με έναν παίκτη-ορισμό του ηγέτη. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ήδη μια ομάδα με έναν ηγέτη του οποίου το 'Εγώ' είναι γιγαντιαίο και ορίζει σχεδόν ολόκληρη την παρουσία της στο χορτάρι. Μιλάμε φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον παίκτη-σημαία της Γιουβέντους.

Η ιταλική Corriere dello Sport ήδη έχει ηχήσει το καμπανάκι της μεταξύ τους κόντρας, τονίζοντας πως από μια τέτοια αναμέτρηση, μόνο ένα 'Εγώ' μπορεί να βγει αλώβητο. Οι σπίθες, όμως, έχουν ανάψει εδώ και αρκετό καιρό.

Λίγο πριν από την επιστροφή του στην Μίλαν, το GQ Italia δημοσίευε συνέντευξη όπου ο 'Ίμπρα' μεταξύ άλλων τόνιζε πως "υπάρχει μόνο ένας Ρονάλντο και αυτός είναι Βραζιλιάνος" και πώς για τον Κριστιάνο δεν μπορεί να περιγραφεί ως "πρόκληση" η επιλογή του να παίξει ποδόσφαιρο στη Γιουβέντους. "Θα ήταν πρόκληση, αν πήγαινε στην ομάδα την εποχή που αγωνιζόταν στη Serie B", είχε συμπληρώσει.

Σε διαφορετική συνέντευξη, στο ESPN Brasil (2016), o Σουηδός επιθετικός εκθείαζε το ταλέντο του βετεράνου Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα λέγοντας πως το ταλέντο του ήταν "φυσικό", ενώ εκείνο του Κριστιάνο ήταν "αποτέλεσμα έντονης προπόνησης". Στις 11 Απριλίου 2020, ο Ιμπραχίμοβιτς θα συναντήσει στο χορτάρι τον Πορτογάλο εντός αγωνιστικού χώρα, με αφορμή την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Γιουβέντους. Βόμβες δεν θα πέσουν, αλλά μια πραγματική μάχη θα συμβεί.

Νέο Pod-οσφαιρο: Πόσες μεταγραφές θα κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναικός;

News 24/7

24MEDIA NETWORK