Ο Ζλάταν και Μπερλουσκόνι ξανά μαζί

Ο Ιμπραχίμοβιτς ανέβασε φωτογραφία με τον Μπερλουσκόνι και τα σενάρια για το μέλλον του Σουηδού δίνουν και παίρνουν.

Ο Ζλάταν και Μπερλουσκόνι ξανά μαζί
PRINT SCREEN/VIDEO FROM ZLATAN IBRAHIMOVIC OFFICIAL ACCOUNT

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εκτός του ότι ανήκει στο κλαμπ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών, ξέρει να παίζει μεγάλη μπάλα και στα social media. Οι δημοσιεύσεις του Σουηδού είναι πάντα στενευμένες και προκαλούν φρενίτιδα στους ακολούθους του και στον κόσμο του ποδοσφαίρου γενικότερα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με την πιο πρόσφατη δημοσίευση του "Ίμπρα".

Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Κρατήστε τ' όνομα γιατί γύρω απ' αυτό κινείται η "τρέλα" που προκάλεσε ο Ζλάταν. Ο Σουηδός, λοιπόν, αφού πρώτα αποκάλυψε πως έκανε δώρο στον εαυτό του (σ.σ. είχε τα γενέθλιά του) δύο super car, αργότερα ανέβασε φωτογραφία, αλλά και βίντεο με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Μίλαν και τωρινό ιδιοκτήτη της Μόντζα η οποία φέτος αγωνίζεται στην Serie A.

Στη λεζάντα του καρέ με τον παλιό πρόεδρο της Ιταλίας ο Ζλάταν έγραψε: "Η ιστορία δεν διαγράφεται και το μέλλον δεν έχει ακόμα να γράφεται". Πανικός! Εννοείται πως με τη συγκεκριμένη δημοσίευση ο περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει ότι πρόκειται για προάγγελο εκ νέου συνεργασίας των δύο στην Μόντζα, αφού το συμβόλαιο του "Ίμπρα" με την Μίλαν λήγει το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 41χρονος επιθετικός παραμένει στα pits εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΜΑ: Το σώμα του 53χρονου πρόεδρου του UFC θα το ζήλευε και ο ΜακΓκρέγκορ

Μένει ο Μέσι για να επιβεβαιωθεί το γούρι που φέρνει η Παρί πριν από Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Χάλαντ δεν πήγε στην Έβερτον γιατί τα "ζαχαρωτά" έκαναν... τσιγκουνιές

News 24/7

24MEDIA NETWORK