Ο Ζοάο Φέλιξ δεν θέλει να φαίνεται ο κακός της υπόθεσης, οι φίλαθλοι δεν γνωρίζουν τι συνέβη

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα μίλησε για την εχθρική αντιμετώπιση που βίωσε στον νικηφόρο αγώνα της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Barcelona's Joao Felix celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Getafe at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 24, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Ζοάο Φέλιξ άνοιξε το σκορ απέναντι στην ομάδα που ανήκει ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για να την ευρεία νίκης της Μπαρτσελόνα η οποία συνέτριψε 3-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης σε μια ζωτικής σημασίας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έτυχε εχθρικής υποδοχής κατά την επιστροφή του στο Γουάντα Μετροπολιτάνο. Μια μερίδα οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν τόσο έξαλλη με τον πρώην παίκτη τους που έβαλαν φωτιά στη φανέλα της Ατλέτικο.

Αντιδρώντας στην εχθρότητα των οπαδών απέναντί του, ο 24χρονος δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Οι οπαδοί δεν ξέρουν τι συνέβη μέσα, τους καταλαβαίνω, αλλά δεν πρέπει να με βλέπουν ως τον κακό. Ακόμα και η σχέση μου με τους παίκτες της Ατλέτικο είναι πολύ καλή. Αυτό που λένε απ' έξω είναι ότι τα πάω άσχημα με τους πρώην συμπαίκτες μου στην Ατλέτικο και αυτό δεν είναι αλήθεια, μιλούσα με τον Σαμουέλ Λίνο και τον Λεμάρ και όλοι όσοι περνούσαν από δίπλα μου με αγκάλιαζαν, ήρθαν να μιλήσουν"

Το μέλλον του Πορτογάλου άσου παραμένει ένα ερώτημα διότι από την μία πλευρά ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην καταλανική ομάδα, όμως από την άλλη τα οικονομικά δεδομένα των Μπλαουγκράνα δύσκολα θα επιτρέψουν να προκύψει συμφωνία με ανταγωνιστή και μάλιστα με χαμηλή τιμή. Αναμφίβολα ο Φέλιξ δεν είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος στην Μαδρίτη και το σενάριο να επιστρέψει αναγκαστικά πίσω στην Ατλέτικο -την ώρα που έχει γνωστοποιήσει έντονα την επιθυμία να μείνει στην Βαρκελώνη- είναι πολύ πιθανό...

Οι απαιτήσεις της Μαδριλένικης ομάδας είναι υψηλές και αν δεν υπάρξει άλλος ενδιαφερόμενος οι φόβοι του Ζοάο, που ρίσκαρε με την κίνησή του να πιέσει για να φύγει, ίσως αποδειχθούν αληθινοί και το μέλλον του ποδοσφαιρικά θα περάσει μία ακόμα κρίση.

Διαβάστε περισσότερα

Έχει τα νούμερα του Εμπαπέ, έχει την ίδια ηλικία και όλη η ποδοσφαιρική elite κοιτά το πορτοφόλι της

Ο Πικέ θέλει να αλλάξει το ποδόσφαιρο, είναι θέαμα και υπάρχει ανταγωνισμός, να μοιάσει σε μπάσκετ και μπέιζμπολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK