Τσάμπι Αλόνσο: Η Τότεναμ τον θέλει αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια

Την συγκέντρωση του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν τόσο γι αυτή όσο και για την επόμενη χρονιά ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο Τσάμπι Αλόνσο.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso applauds during the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Ο Τσάβι Αλόνσο στην αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Ατλετικό Μαδρίτης για το Champions League AP

Στον πάγκο της Μπάγερ Λέβερκούζεν βρίσκεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τσάμπι Αλόνσο καταφέρνοντας μέσα σε λίγους μήνες να την αναγεννήσει.

Αυτή η προπονητική επιτυχία του Ισπανού τεχνικού κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων με πιο επίσημο να είναι αυτό της Τότεναμ, με τον ίδιο να μιλάει γι αυτό και να το διαψεύδει άμεσα.

"...Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο, οι φήμες είναι φυσιολογικές αλλά έχουμε πολλά να πετύχουμε. Η συγκέντρωσή μου είναι στην Μπάγερν Λεβερκούζεν 100% τους τελευταίους μήνες. Και θα είναι επίσης εδώ και για την επόμενη σεζόν..."

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο με την γερμανική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, ενώ πλην της Τότεναμ, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα και της Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα στην οποία άρχισε την προπονητική του καριέρα ο Αλόνσο, αναλαμβάνοντας το εφηβικό τμήμα.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Χαμός στην Παρί: Ο Νεϊμάρ βαράει "likes" σε αντί-Εμπαπέ βίντεο

Μπάγερν - Μανέ πήραν τη μεγάλη απόφαση ενόψει καλοκαιριού

Γιουνάιτεντ: Και να πουληθεί τα χρήματα για μεταγραφές είναι ψίχουλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK