Οι 51.000.000 Κορώνες του Ιβάν στον Πόντους

Σε πρώτο θέμα έχουν αναγάγει στη Σουηδία τη μετακίνηση του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ. Στην πατρίδα του έμπειρου χαφ ασχολούνται έντονα με το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, αφού το ελληνικό κλαμπ φέρεται να... νίκησε στη διεκδίκηση του 32χρονου Λάτσιο, Φιορεντίνα & Γαλατασαράι.

Οι 51.000.000 Κορώνες του Ιβάν στον Πόντους

"Βασιλιάς" στον Λευκό τον Πύργο θα είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ, αμέσως μόλις βάλει την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του ετοίμασε ο ΠΑΟΚ...

Ο ομόσταβλος -μανατζερικά- του Γιάκομπ Γιόχανσον αναμένεται ν' ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα και στην πατρίδα του η μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα αποτελεί το πρώτο θέμα στα κορυφαία δίκτυα.

Οι περισσότεροι ρεπόρτερ, πάντως, στέκονται στα εντυπωσιακά νούμερα της συμφωνίας που στάθηκαν εμπόδιο στις Λάτσιο, Φιορεντίνα και Γαλατασαράι να κάνουν δικό τους ποδοσφαιριστή. Οι Σουηδοί επιμένουν ότι καμία από τις τρεις προαναφερθείσες δεν ήταν διατεθειμένη να... ματσάρει την προσφορά του ΠΑΟΚ.

Στα σουηδικά, μάλιστα, ακούγεται πιο εντυπωσιακό ότι ο 32χρονος, πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ θα γίνει πλουσιότερος κατά 51.000.000 Κορώνες. Σε ευρώ αυτό μεταφράζεται με πληρωμένη 5.000.000 ευρώ για τα επόμενη τρία χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK