Οι Άγγλοι είδαν... παγωμένα μπαλάκια στην κλήρωση του Κυπέλλου Αγγλίας!

Η συνωμοσιολογία δεν είναι αποκλειστικότητα της Ελλάδας και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς μετά την κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας! Διαβάστε το story.

Οι Άγγλοι είδαν... παγωμένα μπαλάκια στην κλήρωση του Κυπέλλου Αγγλίας!

Πολλές φορές γίνεται λόγος για την καχυποψία των Ελλήνων φιλάθλων σε κληρώσεις εγχώριων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, όμως φαίνεται πως η μουρμούρα και η αμφισβήτηση είναι γνώρισμα που διέπει και άλλους λαούς...

Τρανή απόδειξη η κυριακάτικη κλήρωση για τα ημιτελικά του FA Cup που πραγματοποιήθηκε live από το BBC, με την Τσέλσι να είναι η τυχερή της υπόθεσης καθώς έπεσε πάνω στην Σαουθάμπτον την ώρα που Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνθέσουν το μεγάλο ζευγάρι της τετράδας για μία θέση στον τελικό.

Οι Άγγλοι είδαν... παγωμένα μπαλάκια στην κλήρωση του Κυπέλλου Αγγλίας!

Το γεγονός πως οι Πετρ Τσεχ και Τζανφράνκο Τζόλα, αμφότεροι πρώην άσοι των "μπλε", έκαναν την κλήρωση, έκανε πάρα πολλούς να πιστεύουν πως "φρόντισαν" να... μαγειρέψουν τη διαδικασία για να είναι βολική για την Τσέλσι, με τα social media να "παίρνουν φωτιά" από τέτοια... καλοπροαίρετα σχόλια!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε κάποιος "αναρωτιέται κανείς γιατί με τον Τσεχ και τον Τζόλα στο πλατό είχε ευνοϊκή κλήρωση η Τσέλσι; Το όλο σύστημα είναι φτιαχτό..." ενώ ένας άλλος χρήστης του Twitter σχολίασε:

"Άφησαν τον Τζανφράνκο Τζόλα και τον Πετρ Τσεχ, δύο θρύλους της Τσέλσι να κάνουν την κλήρωση και η Τσέλσι πήρε το εύκολο ματς.. σε κάνει να αναρωτιέσαι".

Μήπως ήταν κομματάκι υπερβολικοί;

News 24/7

24MEDIA NETWORK