Οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές θέτουν λάθος πρότυπα για το γάμο στα παιδιά

Έρευνα στην Αγγλία απέδειξε πως τα μικρά παιδιά μεγαλώνουν πιστεύοντας πως οι γάμοι δεν διαρκούν, καθώς έχουν ως πρότυπά τους τους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ. Και αρκετοί από αυτούς, διαλύουν τα σπιτικά που στήνουν.

Οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές θέτουν λάθος πρότυπα για το γάμο στα παιδιά
Ο ειδικός στο θέμα Ρεγκ Μπέιλι είναι επικεφαλής επιτροπής της κυβέρνησης του Κάμερον πάνω στη σεξουαλικότητα των παιδιών και κατέληξε σ' αυτό το συμπέρασμα, αναφέροντας τις περιπτώσεις απιστίας των Γουέιν Ρούνεϊ (photo), Τζον Τέρι και Άσλι Κόουλ, όλοι τους πρωτοκλασάτα αστέρια του πρωταθλήματος, αλλά και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. « Υπάρχει ένα χειροπιαστό σώμα αποδείξεων το οποίο συνιστά στα μάτια των παιδιών πως οι γάμοι δεν διαρκούν. Επηρεάζονται από συγκεκριμένα άτομα, κυρίως από είδωλα της ποπ μουσικής και του αθλητισμού», ανέφερε.

Στην Αγγλία, η σεξουαλικότητα των παιδιών έχει αναδειχτεί σε σημαντικό ζήτημα. Και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το βαθμό στον οποίο επηρεάζουν τα παιδιά. « Πολλοί νομίζουν πως η σεξουαλικότητα αφορά στα κορίτσια. Δεν το νομίζω, αφορά το ίδιο τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια», ανέφερε ο Μπέιλι.

24MEDIA NETWORK