Οι αγκωνιές πληρώνονται Ζλάταν!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ο Τάιρον Μινγκς κλήθηκαν σε απολογία από την FA για τη συμπεριφορά τους στο Μ. Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ και όλα δείχνουν πως δεν θα γλιτώσουν αμφότεροι βαριά "καμπάνα".

Οι αγκωνιές πληρώνονται Ζλάταν!

Κατάφεραν να κάνουν όλη την ποδοσφαιρική Αγγλία να στρέψει πάνω τους το ενδιαφέρον της όμως ο διαιτητής Κέβιν Φρεντ δεν πήρε... χαμπάρι την ώρα του αγώνα. Ο λόγος για τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τάιρον Μινγκς και την "κοκκορομαχία" τους στο ματς του περασμένου Σαββάτου στο "Old Trafford", με τον παίκτη της Μπόρνμουθ να πατάει με τις τάπες στο πρόσωπο τον Σουηδό και εκείνος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να "απαντάει" με "γεμάτη" αγκωνιά στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

Οι αγκωνιές πληρώνονται Ζλάταν!

Η αγγλική FA δεν σφυρίζει πάντως αδιάφορα και κάλεσε σε απολογία τους δύο παίκτες κάνοντας χρήση του video, με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ να αναφέρει πως οι δύο παίκτες έχουν διορία μέχρι την Τρίτη να απολογηθούν και πως δύσκολα θα αποφύγουν την τιμωρία.

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, κάτι που είναι και το πιθανότερο, ο "Ίμπρα" θα απουσιάσει από τα τρία προσεχή ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ για τον Μινγκς που υπέπεσε σε πιο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, προβλέπεται ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK