Οι Αμερικάνοι έρχονται: Προπονητής προβλέπει με σιγουριά πως το 2026 το MLS θα είναι ό,τι καλύτερο

Την πρόβλεψη ότι το MLS θα κυριαρχήσει μέχρι το 2026 έναντι των άλλων πρωταθλημάτων που υπάρχουν στο κόσμο, έκανε ο προπονητής της Philadelphia Union, Τζιμ Κούρτιν.

FILE - Gareth Bale gives a thumbs-up as he is introduced as a new member of the Los Angeles FC MLS soccer club Monday, July 11, 2022, in Los Angeles.  Gareth Bale feels fitter and happier since joining MLS team Los Angeles FC and is hoping that helps his performances for Wales going into the World Cup. Bale chose to move to the United States to get the most out of the final years of his career for club and country after some tough times at Real Madrid. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File)
Ο Γκάρεθ Μπέιλ μετακόμισε πρόσφατα στις ΗΠΑ AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταια χρόνια για τις μεταγραφές που κάνουν οι ομάδες του MLS. Πρόσφατο παράδειγμα ο Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Παλαιότερα, την πόρτα του MLS είχαν ανοίξει και άλλοι αστέρες με επιτυχημένες παρουσίες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Γουέιν Ρούνεϊ και Κακά.

Για την γρήγορη ανάπτυξη του MLS μίλησε ο προπονητής της Φιλαντέλφια Γιούνιον, Τζιμ Κούρτιν, σε συνέντευξή του στο ESPN, ο οποίος έκανε μία αρκετά αισιόδοξη πρόβλεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος.

"...Τα στάδια, οι υποδομές, οι παίκτες και οι προπονητές που επιλέγουν να έρθουν εδώ, ανεβάζουν το επίπεδο. Γιατί είναι τόσο τρελό το MLS να είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στο κόσμο το 2026. Ξέρω ότι θα μπω σε μπελάδες με αυτό που είπα αλλά αυτό είναι το πρωτάθλημα..."

Διαβάστε Περισσότερα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Έκπληξη! Κάνει δικό της κορυφαίο ταλέντο που ήθελαν όλοι

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Έχουμε "μπιφ", ο Γκουαρντιόλα απάντησε με απόλυτη ειρωνεία στα περί εγωισμού και Χάλαντ

Ζοζέ Μουρίνιο: Ένα απίστευτο στατιστικό που τον κυνηγάει χρόνια και δεν έχει προσέξει κανείς

News 24/7

24MEDIA NETWORK