Οι αντίπαλοι στην Ευρώπη

Οι δύο από τις τέσσερις αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον όμιλο του ΟΥΕΦΑ έφθασαν στην νίκη. Η Σαχτάρ επικράτησε 2-0 της Μέταλουργκ, ενώ η Ρεν πέρασε από την έδρα της Αζαξιό. Από εκεί και έπειτα η Ραπίντ δεν μπόρεσε να νικήσει στο τοπικό ντέρμπι την Στεάουα, ενώ η Στουτγάρδη έφυγε με βαθμό από την έδρα της Λεβερκούζεν.

Οι αντίπαλοι στην Ευρώπη
Λεβερκούζεν - Στουράρδη 1-1

Μακριά από την νίκη έμεινε και πάλι η Στουτγάρδη. Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο ΟΥΕΦΑ δεν μπόρεσε να περάσει από την έδρα της Λεβερκούζεν και έμεινε αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία.

Oι δύο ομάδες είναι από τις απογοητεύσεις του πρωταθλήματος και καμία από αυτές δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο ώστε να ανέβει ψυχολογικά. Οι "ασπιρίνες" πήραν κεφάλι με γκολ του Τρανκίλο Μπαρνέτα στο 56', αλλά στο 72' ο Λουμπόγια χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Η σύνθεση της Στουτγάρδης: Χίλντεμπραντ, Στραντζλ, Μέιρα, Ντελπιέρ, Μανίν, Χιτζλσμπέργκερ (64' Κάρεβιτς), Τίφερτ, Σόλντο, Στρέλερ, Κακάου (63' Γκρόνχιερ), Λουμπόγια


Αζαξιό - Ρεν 0-1

Δεύτερο διπλό στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές πρόσθεσε η Ρεν. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι μετά το Στρασβούργο, πέρασε με το ίδιο σκορ και από την Κορσική, επικρατώντας της Αζαξιό.

Παρά τις απουσίες της η ομάδα της Βρετάνης πήρε την νίκη χάρις σε γκολ του Φρέι, ο οποίος αξιοποίησε ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. που προήλθε από ασυνεννοησία του Πορατό με τον Ντανζού. Στην αποστολή της Ρεν δεν βρέθηκαν καν οι δύο Σουηδοί, Ισακσον και Κάλστρομ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών.

Η σύνθεση της Ρεν: Πουπλέν, Ουαντού (73' Ροσά), Εντμαν, Ανταϊλτον, Μπουριγιόν, Γκουργκιούφ, Μ' Μπία, Ντιντό, Μοντερούμπιο (90' Χατζί), Ουτάκα, Φρέι (83' Μπριάν)


Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μέταλουργκ Ντόνετσκ 2-0

Δύο πρώην αντίπαλοι του "δικεφάλου", στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, τέθηκαν αντιμέτωποι το απόγευμα της Κυριακής. Η Σαχτάρ αντιμετώπισε την Μέταλουργκ στο ντέρμπι του Ντόνετσκ και νίκησε άνετα με 2-0.

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας χάρις σε ένα τέρμα του Τζέιντσον στο 26' και ένα άλλο από τον Ματουζαλέμ στο 72'. Η Σαχτάρ κατάφερε να διατηρήσει τα ηνία της βαθμολογίας, αλλά συνεχίζει να πιέζεται από την Ντιναμό Κιέβου, η οποία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κρίβμπας.

Η σύνθεση της Σαχτάρ: Σούτκοφ, Σρνα, Σεϊχάν, Χούμπσμαν, Τίμοστσουκ, Ματουζαλέμ, Φερναντίνιο (75' Μαρικά), Τζέιντσον (64' Αγκαχόβα), Μπίελικ (55' Μπραντάο), Βορομπέι


Ραπίντ Βουκουρεστίου - Στεάουα Βουκουρεστίου 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του ρουμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και τη συμπολίτισσά της, Στεάουα. Ενα αποτέλεσμα που δε «βολεύει» καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι και αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο κύπελλο UEFA παρέμειναν στην 5η θέση της κατάταξης με 16 βαθμούς, εννέα λιγότερους από την πρωτοπόρο Ντιναμό Βουκουρεστίου. Οσο για τη Στεάουα, έχασε την ευκαιρία να "πιάσει" κορυφή, αφού είναι δεύτερη με 24 βαθμούς.

Η Ραπίντ έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 32', λόγω αποβολής του Νικόλιτα, αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει στην επικράτηση.

Η σύνθεση της Ραπίντ: Κόμαν, Μ. Κονσταντίν, Κοφτέι, Ράντα, Μπαντόι, Μαλνταρασάνου, Ιλιες, Καραμιάν, Μπούγκα, Νικουλάε (86' Βασιλάκε), Ν. Κονσταντίν (64' Μπουρντουγιάν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK