Οι δύο Νιγηριανοί που έχουν "τρομοκρατήσει" την Serie A

Δύο επιθετικοί από την Νιγηρία έχουν αποκαθηλώσει από τη λίστα των πρώτων σκόρερ της Serie A τις σταθερές αξίες.

Napoli's Victor Osimhen celebrates at the end of a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Οσίμεν της Νάπολι AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Πράγματα και θαύματα κάνουν δύο Νιγηριανοί σ' ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κι πετυχαίνουν μέχρι στιγμής το εξής συναρπαστικό: Είναι το 1-2 στη λίστα των πρώτων σκόρερ της Serie A. Πρόκειται για τους Βίκτορ Όσιμεν και Αντεμόλα Λούκμαν.

Ο Όσιμεν της Νάπολι μετράει στο πρωτάθλημα 13 γκολ και 3 ασίστ, ενώ ο Λούκμαν της Αταλάντα 11 γκολ και 3 ασίστ. Αμφότεροι προηγούνται του Λαουτάρο Μαρτίνεζ ενώ αρκετά πίσω είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε με 7, όσα έχουν και οι Ντιά, Τζέκο, Κβαρατσχέλια.

Ο 24χρονος φορ της Νάπολι ήταν η μεγάλη μεταγραφή του 2020. Οι Ναπολιτάνοι είχαν πληρώσει τη Λιλ 75.000.000 ευρώ. Ο έτερος Νιγηριανός της Αταλάντα έκανε τη μετακίνησή του στο ιταλικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι από την Λειψία αντί 9.000.000 ευρώ.

Στο σύνολο ο Λούκμαν σε 19 ματς έχει 13 γκολ και 4 ασίστ. Ο Οσίμεν επίσης σε 19 ματς έχει 14 γκολ και 4 ασίστ. Το δίδυμο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, δίνοντας χαρά και στην εθνική ομάδα σαφώς.

Διαβάστε περισσότερα

Γκουαρντιόλα: Τρία παιδιά του Πεπ έγιναν προπονητές και πάνε για πρωτάθλημα

Μπέρδεψαν τους Πορτογάλους; Ο Σάντος πήρε τη δουλειά του Μπέντο

Λάμπαρντ: Απολύθηκε από την Έβερτον με τραγικό ποσοστό

News 24/7

24MEDIA NETWORK