Οι Εισαγγελείς απάντησαν στον Μαρινάκη

Με... καθυστέρηση 48 ωρών η Ένωση Εισαγγελέων τοποθετήθηκε κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει για τους Σταμάτη Δασκαλόπουλο και Ισίδωρο Ντογιάκο. Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε πει για τον πρώτο πως βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία ενώ για τον δεύτερο ότι εκτελεί συμβόλαιο εις βάρος του.

Οι Εισαγγελείς απάντησαν στον Μαρινάκη

Η Ένωση Εισαγγελέων έβγαλε ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται τα δύο μέλη της, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "οι επιθέσεις αυτές λεκτικές και άλλες δεν πρόκειται να κάμψουν το σθένος και το φρόνημα των Εισαγγελέων, οι οποίοι επιβάλλεται να αφεθούν απερίσπαστοι στην εκτέλεση των καθηκόντων τους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων:

"Στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καταχωρίζονται δηλώσεις περί “διατεταγμένης υπηρεσίας” και περί “εκτελέσεως συμβολαίου” από Εισαγγελικούς Λειτουργούς.

Οι δηλώσεις αυτές συνιστούν βάναυση προσβολή και αναίτια επίθεση σε βάρος των Εισαγγελικών Λειτουργών, πριν αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών, ως μόνο και αποκλειστικά αρμόδιο να αποφασίσει για την περαιτέρω δικονομική πορεία της υποθέσεως και την παραπομπή ή όχι του κατηγορουμένου στο Ακροατήριο.

Υπενθυμίζουμε, εξάλλου, ότι οι Εισαγγελικές προτάσεις συντάσσονται με γνώμονα το Νόμο και τη συνείδηση του Εισαγγελέως στη δικονομική βάση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και διαβεβαιώνουμε ότι οι επιθέσεις αυτές λεκτικές και άλλες δεν πρόκειται να κάμψουν το σθένος και το φρόνημα των Εισαγγελέων, οι οποίοι επιβάλλεται να αφεθούν απερίσπαστοι στην εκτέλεση των καθηκόντων τους".

Διαβάστε τι απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK