Οι εκπλήξεις του Μαρτίνς με Τοροσίδη-Βρουσάι!

O Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε τα χαρτιά του από τον φιλικό αγώνα με την Λεγκανές και δύσκολα θα αλλάξει κάτι όσον αφορά στους 11 "εκλεκτούς" για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με την Λουκέρνη. Ωστόσο, έχει στο μυαλό του δύο εκπλήξεις που μπορεί να τις δούμε στο χορτάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Ελβετούς. Διαβάστε ζουμερό ρεπορτάζ.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εδώ και μέρες είναι κλειδωμένη η ενδεκάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λουκέρνη. Ο Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε τα χαρτιά του από τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Λεγκανές και δύσκολα θα αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα. Είναι αλήθεια, ωστόσο, ότι έχει στο μυαλό του δύο εκπλήξεις που μπορεί να τις δούμε στο χορτάρι στη διάρκεια του αγώνα με τους Ελβετούς!

Για να το πιάσουμε από την αρχή το αρχικό σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελείται από τους Γιαννιώτη- Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα- Καμαρά, Μπουχαλάκη- Ποντένσε, Φορτούνη, Λάζαρο- Γκερέρο. Στο μυαλό του, ωστόσο, έχει και τους Τοροσίδη, Βρουσάι!

Ο πρώτος μπήκε στο πρόγραμμα πριν από μία εβδομάδα. Χρειάστηκε, μάλιστα, να κάνει και ορισμένες ατομικές προπονήσεις (μαζί με τον Γιασίν Μεριά), προκειμένου να βελτιώσει τους δείκτες φυσικής κατάστασης. Κάλυψε, ωστόσο, γρήγορα το χαμένο έδαφος σε τέτοιο βαθμό που μπορεί όχι απλά να τον δούμε στη 18άδα, αλλά να πάρει και χρόνο συμμετοχής!

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει, ωστόσο, το πού προορίζεται να αγωνιστεί. Μπορεί η φυσική του θέση να είναι δεξιός μπακ και να υπολογίζεται ακόμη και για τις θέσεις των στόπερ, ωστόσο, ο Μαρτίνς τον ετοιμάζει για κόφτη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου! Σε αυτό το ρόλο τον χρησιμοποιεί στα «διπλά» των τελευταίων ημερών και σκέφτεται να του δώσει χρόνο, αν προς το τέλος του αγώνα χρειαστεί άλλο έναν αμυντικό μέσο στο χορτάρι, για να κοντρολάρει το ρυθμό.

Σε ό,τι αφορά τον Βρουσάι, δεν αποκλείεται ακόμη και η έκπληξη να τον δούμε στην αρχική ενδεκάδα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο αυτό θα γίνει αντί του Ποντένσε, ο οποίος έχει προβάδισμα, αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος. Ο πρώην παίκτης της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ψάχνει ακόμη το καλό του πρόσωπο, ενώ έχει νιώσει το τελευταίο διάστημα και κάποιες μικροενοχλήσεις, από τις δυνατές προπονήσεις, αλλά κι επειδή πέρυσι είχε μείνει εκτός για ένα διάστημα λόγω τραυματισμών.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Βρουσάι θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση από τον πάγκο για τις θέσεις των εξτρέμ, αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμη και βασικό. Στο μεταξύ, ο Μαρτίνς έδειξε πάλι σήμερα, για τρίτη σερί μέρα, στους παίκτες του στιγμιότυπα από αγώνες της Λουκέρνης. Αν γράψει κανείς ότι ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει κάνει «φύλλο και φτερό» τους Έλβετους δεν θα είναι υπερβολικός. Τους έχει προσφέρει στο πιάτο των παικτών του κι εκείνοι οφείλουν να τους... φάνε πάνω στο χορτάρι για να πάρουν την πρόκριση.

ΓΕΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK