Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δέχτηκε τελικά να παλέψει με έναν από τους τρεις διάσημους YouTubers, ακολουθεί τα βήματα του Μάικ Τάισον

O Ιρλανδός πετυχημένος μαχητής του UFC εν τέλει φαίνεται να αποδέχεται την πρόκληση υπάρχει όμως ένας αστερίσκος.

Conor McGregor poses for photographers upon arrival at the premiere for the the film 'Road House' in London, Thursday, March 14, 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) VIANNEY LE CAER/INVISION/AP

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είχε στο παρελθόν είχε πολλές προτάσεις από διάσημους YouTubers ώστε να παλέψει εναντίον τους, ωστόσο ο Ιρλανδός είχε κρατήσει μία απόσταση. Η επιμονή όμως των τριών φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα.

Οι Τζέικ Πολ, KSI και Τόμι Φιούρι έπεισαν από ότι φαίνεται τον θρύλο του UFC. Όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του στην πυγμαχία μίλησε για το ενδεχόμενο να παλέψει τελικά με εκείνους.

Ο Κόνορ αρχικά παρομοίασε την μεταξύ τους πάλη ως μία παράλληλη, υποδεέστερη ενασχόληση.

Ο ίδιος δήλωσε

"Ο φίλος του θείου σου χρειάζεται να τοποθετήσει ένα καλοριφέρ στο σπίτι του, οπότε θα κάνεις μια παράλληλη δουλειά, και θα πάρεις παράλληλη αμοιβή".

Αν έπρεπε να διαλέξω έναν από αυτούς, θα έλεγα τον KSI, έχει μεγάλο όνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο".

Χρειάζεται να αναφερθεί πως ο ΜακΓκρέγκορ το 2017 άφησε στην άκρη την καριέρα του στο ΜΜΑ για να περάσει στην πυγμαχία και να αντιμετωπίσει τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ, από τον οποίο έχασε. Όμως, λόγω του τρέχοντος συμβολαίου του στο UFC - το οποίο έχει δύο αγώνες που απομένουν - ο Ιρλανδός απαγορεύεται να κάνει άλλη μια στροφή στην πυγμαχία.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν εμπόδισε τον Τζέικ Πολ -ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον 57χρονο Μάικ Τάισον στις 20 Ιουλίου- να συνεχίσει να προκαλεί τον ΜακΓκρέγκορ.

"Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα καταλήξω να αγωνιστώ με έναν από αυτούς, είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή".

Επιπλέον, όσον αφορά την επάνοδό του στον χώρο της πυγμαχίας δήλωσε: "Είμαι ανοιχτός σε αυτό. Δεν θα πω ποτέ όχι, δεν θα πω ποτέ όχι".

Διαβάστε περισσότερα

Πρώην επιθετικός της Τσέλσι χτύπησε με εναέριο χτύπημα επιτιθέμενο οπαδό αντίπαλης ομάδας

Ο Πικέ θέλει να αλλάξει το ποδόσφαιρο, είναι θέαμα και υπάρχει ανταγωνισμός, να μοιάσει σε μπάσκετ και μπέιζμπολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK