Οι μεγάλες γκάφες του Λεάλι

Ο Νίκολα Λεάλι αποτέλεσε το "κόκκινο πανί" για τους φίλους του Ολυμπιακού, με πολλούς να του καταλογίζουν μεγάλη ευθύνη στην ήττα- αποκλεισμό από την Μπεσίκτας. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Ιταλός αποδεικνύεται ασταθής, με πολλά λάθη του να... βγάζουν μάτι. Το Contra.gr καταγράφει.

Οι μεγάλες γκάφες του Λεάλι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν με το βαρύ 4-1 από την Τουρκία, με την Μπεσίκτας να τους "φράζει" το δρόμο για τους 16 του Europa League. Ο Νίκολα Λεάλι αποτέλεσε τον... αδύναμο κρίκο για τη μεγαλύτερη μερίδα των φίλων του Ολυμπιακού και όχι μόνο, με τον 24χρονο πορτιέρε να δείχνει διαρκή αστάθεια κάτω από τα δοκάρια.

Με την απουσία του Καπίνο, ο Λεάλι είχε την ευκαιρία μπροστά του προκειμένου να καπαρώσει τη θέση του βασικού στο λιμάνι και να αποδείξει σε όλους για ποιο λόγο πολλοί τον έχριζαν μέχρι και "διάδοχο του Μπουφόν" στη Γιουβέντους. Πολλές από τις εμφανίσεις του, όμως, δεν δείχνουν κάτι τέτοιο, με τις αντιδράσεις του πολλές φορές να "βοηθούν" το γκολ της αντίπαλης ομάδας.

Είτε έχει να κάνει με τα πόδια (σ.σ. πάσα στον Αμπουμπακάρ, αλλά και στον Καμπανάγκα της Αστάνα στο εντός έδρας παιχνίδι) είτε έχει να κάνει με εξόδους του (σ.σ. δύο γκολ από τον Σωτηρίου στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ) ο Ιταλός πορτιέρε δεν δείχνει να εμπνέει την απαραίτητη εμπιστοσύνη για να υπερασπιστεί την εστία του.

Στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης φέρει ευθύνη με τις αργές αντιδράσεις του και στα δύο γκολ που πετυχαίνει ο Ράιαν Μπάμπελ, από τα 4 συνολικά που δέχθηκαν οι "ερυθρόλευκοι".

Παρότι έχει και θετικές παρουσίες στο ενεργητικό του, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι στην προσέγγισή μας, έχει προκαλέσει παράπονα με τις εμφανίσεις του κι εντός των συνόρων. Όπως στο πρόσφατο 2-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ των γηπεδούχων (Σάκχοφ, Τσίμιροτ).

Θυμηθείτε τις φάσεις στα σχετικά βίντεο:

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΑΝΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK