Οι μεταγραφές που ήδη έχουν κλείσει κι αυτές που οι παίκτες είναι με το στυλό στο χέρι

Η MARCA παρουσιάζει τα ήδη ολοκληρωμένα deal αλλά κι αυτά που είναι στο δρόμο για να ολοκληρωθούν προσεχώς.

England's Jude Bellingham in action during the World Cup round of 16 soccer match between England and Senegal, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε πάταγο στο Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Η μεταγραφική περίοδος αρχίζει και το ποδοσφαιρικό κοινόι επικεντρώνεται στις προσθαφαιρέσεις των ρόστερ των ομάδων. Υπάρχουν ήδη κλαμπ που έχουν τακτοποιήσει κάποιες υποθέσεις, ενώ άλλες υποθέσεις οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους προτού πάρει μπρος το παζάρι για τα καλά.

Στην Ισπανία η MARCA έχει φτιάξει μία λίστα με τέτοια deal και αρχίζει την περιπλάνησή της με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ ο οποίος αναμένεται να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί βγάζουν έντονη σιγουριά όσον αφορά στην έκβαση της μετακίνησης του Άγγλου μέσου την πρωτεύουσα.

Έπειτα, το Μέσο σημειώνει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκας Ερνάντεζ στην Παρί. Τα δημοσιεύματα θέλουν τους Παριζιανούς να έχουν μπει αποφασιστικά στην απόκτηση του εξαιρετικού ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου.

Από εκεί και πέρα τελειωμένο είναι το deal του Ινίγκο Μαρτίνεζ με την Μπάρτσα, όπως και του Σαντιάγκο Μουρίνο στην Ατλέτικο. Παράλληλα, έχουν ολοκληρωθεί και τα τυπικά για να γίνει παίκτης του Ντιέγκο Σιμεόνε ο Σογιουντσού. Η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρα από τον Μπέλιγχαμ, έχει τελειώσει και με τον Φραν Γκαρθία.

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μεξικανός, Χούλιαν Αραούχο. Η Μπάγερν έχει πάρει τον Λάιμερ και όπως όλα δείχνουν η Ντόρτμουντ τον Κάμαντα. Κάπως έτσι κινείται το παζάρι σχετικά με τα μεγάλα κλαμπ και η συνέχεια αναμένεται καυτή...

Διαβάστε περισσότερα

Παρελαύνουν τα δυνατά πορτοφόλια μπροστά από τον Ασένσιο

Ο Ντοναρούμα ξεκαθάρισε το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η Σαμπντόρια έπεσε και δύο γίγαντες μάχονται για να την αγοράσουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK