Παρελαύνουν τα δυνατά πορτοφόλια μπροστά από τον Ασένσιο

Τέσσερις ομάδες φέρονται να διεκδικούν την υπογραφή του Μάρκο Ασένσιο με τον Ισπανία να αποχωρεί οριστικά από την Ρεάλ.

Spain's Marco Asensio celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup group E soccer match between Spain and Costa Rica, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Μάρκο Ασένσιο AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η επταετής σχέση Ρεάλ - Ασένσιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι αφού ο Ισπανός δεν έκανε αποδεκτή την τελευταία πρόταση που του έκαναν οι Μαδριλένοι και οι όποιες συζητήσεις κατέρρευσαν. Πλέον, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός κινείται στην αγορά ως ελεύθερος και υπογράφει όπου και με όποιον θέλει.

Μάλιστα, δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη υποστηρίζουν πως ήδη δεν είναι λίγα τα κλαμπ που ψάχνονται για την περίπτωση του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Μία εξ αυτών η Παρί Σεν Ζερμέν που αλλάζει στρατηγική -όπως βγαίνει προς τα έξω- και δεν θα συνεχίσει να ακολουθεί το δρόμο των ακριβών και λαμπερών μεταγραφών.

Από εκεί και πέρα λόγος γίνεται και για τις Γιουβέντους, Μίλαν, Άστον Βίλα. Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν είχε ακουστεί και η Μπαρτσελόνα για τον Ασένσιο. Αυτή τη στιγμή, πάντως, τα διεθνή ΜΜΕ παρουσιάζουν τους Παριζιάνους ως το απόλυτο φαβορί για τον 27χρονο, ενώ σημειώνουν ότι οι εκπρόσωποί του ήδη διαπραγματεύονται με τους Καταριανούς.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπαπέ: Σταρ της Ρεάλ δεν θέλει να συνυπάρξει μαζί του μετά την "χυλόπιτα"

Ρεάλ: Ο Αντσελότι μίλησε με ονόματα για το είδος φορ που ψάχνει

Σαλάχ: Ξέσπασε για την φετινή αποτυχία της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK