Οι οπαδοί έβγαλαν στη φόρα τα... άπλυτα του Νεϊμάρ και του Έμερι!

Οπαδοί της Παρί που γνωρίζουν πράγματα εκ των έσω έφτασαν στο σημείο να γράψουν βιβλίο για την αγαπημένη τους ομάδα, αποκαλύπτοντας ζουμερές λεπτομέρειες για Νεϊμάρ και Έμερι...

PSG's Neymar hugs teammates after Angel Di Maria scores a goal against Strasbourg during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar hugs teammates after Angel Di Maria scores a goal against Strasbourg during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Paris United ονομάζεται ένα γκρουπ οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν που έχει ανοίξει λογαριασμό στο Twitter (με πάνω από 70.000 ακόλουθους πλέον) και δίνει inside ενημέρωση για την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το νέο τους... βήμα.

Αυτό είναι ένα βιβλίο με τίτλο "PSG, revelations d'une revolution" (Παρί, αποκαλύψεις μίας επανάστασης) το οποίο βγαίνει στην κυκλοφορία από την Τετάρτη και το οποίο εμπεριέχει ειδήσεις που θα συζητήθουν...

Από την αναρχία στα αποδυτήρια επί των ημερών του Ουνάι Έμερι μέχρι τον γιατρό Ρολάντ που επιτρέπει στους παίκτες να καπνίζουν αλλά και στις εσωτερικές έριδες μεταξύ διοικούντων τον σύλλογο.

Οι οπαδοί έβγαλαν στη φόρα τα... άπλυτα του Νεϊμάρ και του Έμερι!

Από όσα αναφέρουν σε αυτό το βιβλίο οι οπαδοί, υπάρχουν μάλιστα δύο περιστατικά που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες και αναμένεται να κάνουν θραύση καθώς έχουν ως πρωταγωνιστές τον προπονητή και τον απόλυτο σταρ των Παριζιάνων.

"Δύο ημερες μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και την εκπληκτική ανατροπή (σ.σ. το 6-1 στο Καμπ Νόου) ο Έμερι μίλησε με τον Κιμπέμπε και του εκμυστηρεύτηκε πως έκανε λάθος που δεν τον χρησιμοποίησε στο Καμπ Νόου, ήταν κάτι που είχε μετανιώσει.

Ο προπονητής, 20 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ήθελε να αντικαταστήσει τον καταστροφικό Τιάγκο Σίλβα με τον Κιμπέμπε, που είχε πετύχει ένα ωραίο γκολ στο πρώτο ματς, αλλά ο βοηθός του Καρσέδο, τον έπεισε να μην το κάνει για να μη χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων", ήταν η αποκάλυψη για το... λάθος του Έμερι, με τους οπαδούς να ρίχνουν φως και στο παρασκήνιο της μεταγραφής Νεϊμάρ, λέγοντας πως είχε "κλειδώσει" πολύ νωρίς...

PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

"Μπορούμε να πούμε πως ο Νεϊμάρ είχε υπογράψει από τον Ιούνιο, υπάρχουν έγγραφα που το αποδεικνύουν με ημερομηνίες και αεροπορικά εισιτήρια με την άφιξη στο Παρίσι του παίκτη και του μάνατζέρ του.

Ήξερε ήδη πως θα φύγει, η αντίσταση της Μπαρτσελόνα τον Ιούλιο ήταν απλά ένα επικοινωνιακό τσίρκο. Επιπλέον ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί ασκούσε πιέσεις στον Υπουργό Αθλητισμού της Γαλλίας να μην βάζει εμπόδια στα χρήματα που έρχονταν από το Κατάρ για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Επιπλέον ασκούσε πιέσεις για να προωθήσει το νόμο που προέβλεπε μηδέν φορολογία για το 50% του μισθού για τα πρώτα πέντε χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK