Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ απαιτούν... Λουκάκου για αρχηγό

Τι έκανε ο Ρομέλου Λουκάκου μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράιτον στο "Όλντ Τράφορντ" για το κύπελλο Αγγλίας και... τρέλανε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ζητώντας από τον Ζοζέ Μουρίνιο να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ απαιτούν... Λουκάκου για αρχηγό
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 της Μπράιτον στο "Όλντ Τράφορντ" και κέρδισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του αγγλικού κυπέλλου, εκεί που θα βρει απέναντί της τη φορμαρισμένη Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Τα γκολ των Λουκάκου στο 37' και Μάτιτς στο 83' ήρθαν ως απάντηση στην απογοητευτική εμφάνιση των "κόκκινων διαβόλων" στο Champions League, όπου γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό από την Σεβίλλη στην φάση των "16".

Παρόλα αυτά, το 25ο φετινό γκολ του Ρομέλου Λουκάκου σε όλες τις διοργανώσεις, δεν ήταν αυτό που έκανε τους χιλιάδες παρευρισκόμενους φίλους τις Γιουνάιτεντ να σηκωθούν απ' τις καρέκλες τους, όσο η... σπέσιαλ κίνηση του μετά το τέλος του αγώνα.

Τι έκανε; Έπειτα από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, και ενώ όλοι του οι συμπαίκτες είχαν πάρει το δρόμο για τ' αποδυτήρια, εκείνος έμεινε μόνος στο χορτάρι και πήγε από κερκίδα σε κερκίδα για να χειροκροτήσει και να ευχαριστήσει τους οπαδούς των "κόκκινων διαβόλων" για την πολύτιμη συμπαράστασή τους.

Μπορεί αυτός να ήταν ο τρόπος του 24χρονου Βέλγου να απολογηθεί εμμέσως στους φίλους της ομάδας για το... ναυάγιο της Ευρώπης. Μπορεί και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κίνησή του αυτή έκανε τους οπαδούς να... παραλύσουν από ενθουσιασμό και να ζητάνε από τον Ζοζέ Μουρίνιο να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK