Η προφητεία της... Eurovision που στέλνει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League

Η Λίβερπουλ "καθάρισε" την Πόρτο και προκρίθηκε στους "8" του Champions League. Η επιτυχία αυτή έφερε ευφορία στο Μερσεϊσάιντ, γιατί οι οπαδοί των "Κόκκινων", βασισμένοι σε μία προφητεία με μπόλικη... Eurovision πανηγυρίζουν από τώρα την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η προφητεία της... Eurovision που στέλνει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League

Σαν είσοδος στον... τελικό του Champions League πανηγυρίστηκε η πρόκριση της Λίβερπουλ στους... "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και υπάρχει λόγος.

Οι οπαδοί των "Κόκκινων" θεωρούν ότι το βήμα αυτό αρχίζει να εκπληρώνει την... προφητεία! Ναι, το Μερσεϊσάιντ βασίζεται σε οιωνούς που δεν αφορούν αποκλειστικά το ποδόσφαιρο, αλλά τη... Eurovision και μάλιστα με ελληνικό ενδιαφέρον.

Πάμε να αναλύσουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι οπαδοί της Λίβερπουλ και πιστεύουν πως φέτος θα παίξουν στον τελικό του Champions League που θα λάβει χώρα στο Κίεβο.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

Η Λίβερπουλ τους δύο τελευταίους ευρωπαϊκούς τελικούς που έχει παίξει τους έδωσε σε πόλεις που έναν χρόνο πριν είχαν φιλοξενήσει Eurovision!

2004: Eurovision στην Κωνσταντινούπολη, 2005 τελικός Champions League στην Πόλη και κατάκτηση για τους "Κόκκινους".

2005: Eurovision στην Αθήνα, 2006 τελικός Champions League στην πρωτεύουσα της χώρας μας και πάλι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αγωνίστηκε στον τελικό, χωρίς όμως να το κατακτήσει.

Και το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί το 1977-1978 όταν η Λίβερπουλ είχε κατακτήσει στο Λονδίνο το Κύπελλο Πρωταθλητριών, κι ένα χρόνο νωρίτερα στην ίδια πόλη μαντέψτε τι είχε συμβεί, Eurovision!

Φέτος, λοιπόν, το Κίεβο φιλοξενεί τον τελικό της διοργάνωσης, κι ένα χρόνο πριν είχε διοργανώσει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Συμπτώσεις που γεμίζουν ελπίδα για νέο ευρωπαϊκό τίτλο, τον έκτο, τους φαν της αγγλικής ομάδας.

Και όσοι είναι λάτρεις των ποδοσφαιρικών συγκυριών με διάφορα εξωαγωνιστικά, τότε να σας θυμίσουμε ότι όσοι κέρδισαν Eurovision στο Κίεβο, έχουν πάρει και Euro στη μπάλα! Η Ελλάδα το 2004-2005 έκανε το... νταμπλ με Ζαγοράκη - Παπαρίζου και το 2016-2017 η Πορτογαλία με Σάντος - Σορμπάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK