Οι παίκτες έγιναν μοντέλα για τις νέες εμφανίσεις!

Μία σχεδόν εβδομάδα πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media τις νέες του εμφανίσεις, με τους τρεις εκ των τεσσάρων αρχηγών και τον κίπερ Διούδη να μεταμορφώνονται σε μοντέλα (PHOTOS).

Οι παίκτες έγιναν μοντέλα για τις νέες εμφανίσεις!

Η Nike είναι η εταιρία που "ντύνει" την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού και τη φετινή αγωνιστική σεζόν και λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος έγιναν τα "αποκαλυπτήρια" των "πρασίνων".

Οι Τάσος Δώνης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Αντονί Μουνιέ (μαζί με τον Στάικο είναι οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας φέτος) και ο κίπερ Διούδης ανέλαβαν να παίξουν το ρόλο των μοντέλων, με τις νέες εμφανίσεις να είναι ιδιαίτερα προσεγμένες.

Πέρα από την κλασική πράσινη που είναι η πρώτη εμφάνιση, εντυπωσιακή είναι η τρίτη που έχει χρώμα μωβ, ενώ η δεύτερη κατά σειρά εμφάνιση, η λευκή, έχει χρυσές λεπτομέρειες που παραπέμπτουν στη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

"Οι φανέλες που θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2018-19

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, ήρθε η στιγμή για τα αποκαλυπτήρια των εμφανίσεων της νέας σεζόν!

Για δεύτερη χρονιά το Τριφύλλι συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρία αθλητικής ένδυσης NIKE και το αποτέλεσμα. Πριν τις φορέσουν για τα παιχνίδια, οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χρήστος Δώνης, Άντονι Μουνιέ και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Σωκράτης Διούδης έκαναν την πρόβα για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Αναλυτικά τα στοιχεία κάθε φανέλας:

Πράσινη

Πρόκειται για επιλογή από τη γκάμα των Elite Club της NIKE, όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν. Διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά Nike dri fit που σκοπό έχουν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών. Ο σχεδιασμός της πράσινης φανέλας φέτος παραπέμπει σε πιο κλασικές μορφές. Στο λαιμό υπάρχει άνεση με κλείσιμο χωρίς κουμπί ενώ στο μανίκι η μορφή είναι ενιαία χωρίς ραφές στον ώμο ώστε να δίνει ευχέρεια στην κίνηση.

Η τιμή πώλησης είναι στα 54,90 ευρώ.

Οι παίκτες έγιναν μοντέλα για τις νέες εμφανίσεις!
EUROKINISSI

Λευκή με χρυσές λεπτομέρειες

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και επετειακή μια και η επιλογή της έγινε προκειμένου να γιορταστούν τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Έτσι πέραν του λευκού που κυριαρχεί, υπάρχει πρόσθετη χρυσή λωρίδα στους ώμους και στο τελείωμα των μανικιών και ασφαλώς το πράσινο Τριφύλλι. Εμφάνιση που παραπέμπει στο επετειακό σήμα των 110 ετών του Παναθηναϊκού.

Η τιμή πώλησης είναι στα 39,90 ευρώ.

Οι παίκτες έγιναν μοντέλα για τις νέες εμφανίσεις!
EUROKINISSI

Μωβ με λευκές λεπτομέρειες

Άλλη μια φανέλα τεχνολογίας dri fit με χαρακτηριστική λαιμόκοψη V. Διαθέτει contrast στους ώμους και στα τελειώματα στο μανίκι, όπου προστίθεται η λευκή λωρίδα και βέβαια το πράσινο Τριφύλλι.

Η τιμή πώλησης είναι στα 44,90 ευρώ.

Οι παίκτες έγιναν μοντέλα για τις νέες εμφανίσεις!
EUROKINISSI

Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων μας από σήμερα ηλεκτρονικά μέσω του eshopκαι από αύριο τόσο στην κεντρική μπουτίκ (Τσόχα 43, Αμπελόκηποι) όσο και στο Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47)".

Οι παίκτες έγιναν μοντέλα για τις νέες εμφανίσεις!
EUROKINISSI

ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK