Οι παίκτες που... επιβίωσαν από το 2014 σε ΠΑΟ, ΠΑΟΚ

Τρία χρόνια πέρασαν από τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αλήθεια, ποιοι παίκτες από εκείνα τα ρόστερ παραμένουν ακόμα στις δυο ομάδες; Το Contra.gr θυμάται... (VIDEO).

Οι παίκτες που... επιβίωσαν από το 2014 σε ΠΑΟ, ΠΑΟΚ
pao paok 2014

Στις 26/4 του 2014 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό κυπέλλου της σεζόν 2013-14. Ένα παιχνίδι που πολλοί περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικές σχέσης του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο και φυσικά γιατί ο δικέφαλος είχε την ευκαιρία να κατακτήσει έναν τίτλο μετά από 11 χρόνια!

Τελικά όχι μόνο... ντέρμπι δεν είδαμε, αλλά οι πράσινοι διέλυσαν τον δικέφαλο 4-1 με τον Μάρκους Μπεργκ να κάνει χατ-τρικ! Από τότε πολλά άλλαξαν στις δυο ομάδες όσον αφορά τα ρόστερ τους.

Εμείς ψάξαμε ποιοι παίκτες... επιβίωσαν των αλλαγών και παραμένουν σε Παναθηναϊκό/ΠΑΟΚ μέχρι και σήμερα. Ας ξεκινήσουμε με τις ενδεκάδες του 2014 και συνεχίζουμε με το ποιοι βρίσκονται ακόμα στις δυο ομάδες.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (Κουλούρης 77'), Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Λάζαρ (Λίνο 55'), Κάτσε, Κίτσιου, Στοχ, Λούκας (Βούκιτς 55'), Σαλπιγγίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Κοτσόλης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Ζέκα, Αμπέντ (Λαγός 75'), Πράνιτς, Καρέλης (Ατζαγκούν 71'), Μπεργκ (Πέτριτς 89').

Σκόρερ: Βούκοβιτς 70' -- Μπεργκ 15', 50', 88', Καρέλης 54'.

Έπαιξαν και παραμένουν σε Παναθηναϊκό: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ.

Έπαιξαν και παραμένουν σε ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κουλούρης, Κάτσε, Κίτσιου.

Ήταν στο ρόστερ απλά και είναι ακόμα: Αθανασιάδης, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Μαρινάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK