Oι πρώτες δηλώσεις του Χάσι: "Γι' αυτό με προτίμησε ο Ολυμπιακός"

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπέσνικ Χάσι ήταν αποκαλυπτικές για τους λόγους τους οποίους τον προτίμησε ο Ολυμπιακός για να οδηγήσει τους πρωταθλητές στην αυγή της νέας σεζόν.

Oι πρώτες δηλώσεις του Χάσι: "Γι' αυτό με προτίμησε ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να τελειώσει το deal με τον Ολυμπιακό, ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε στο Βέλγιο για την επικείμενη συνεργασία τους "ερυθρόλευκους".

Στην βέλγικη ιστοσελίδα "hln" ο Κοσοβάρος προπονητής έδωσε τους λόγους για τους οποίους φαίνεται ότι προτιμάται από τον Ολυμπιακό.

" Μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας και μου ανέλυσε το σκεπτικό μου αλλά και τους λόγους για τους οποίους με θέλει. Πέρυσι η ομάδα δεν έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό ο κ. Μαρινάκης δεν επιθυμεί να συμβεί ξανά.

Βασίζονται λοιπόν στην εμπειρία μου στη Λέγκια αλλά και στην Αντερλεχτ αλλά και στο πως διαχειρίζομαι την πίεση. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κατακτά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και να φτάνει μακριά στην Ευρώπη. Στην Αντερλεχτ οι απαιτήσεις ήταν ακριβώς αυτές. Το πολύ σημαντικό ραντεβού είναι στα τέλη του Ιούλη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ" τόνισε μεταξύ άλλων.

Αν μην τι άλλο ήταν σαφής...

News 24/7

24MEDIA NETWORK