Οι πρώτες δηλώσεις του Κλωναρίδη είχαν πολύ συναίσθημα...

Οπως αναμενόταν, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έπλεξε το εγκώμιο του Μανόλο Χιμένεθ αμέσως την οριστικοποίηση της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κλωναρίδη είχαν πολύ συναίσθημα...

Ολα όσα είπε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Θεό για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπογράψω στην ΑΕΚ, η οποία αποτελεί μία μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, γιατί εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να μετακινείται από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι πήρα τη σωστή απόφαση για το μέλλον μου.

Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Θέλουμε πολύ να παίξουμε στο Champions League. Δεν θα είναι κάτι το εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Υπάρχει φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας που επίσης θέλουμε να κερδίσουμε.

Ο κ. Χιμένεθ είναι ο προπονητής που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ επαγγελματικά. Εχω πολύ καλή σχέση μαζί του και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι για αυτόν. Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ