Οι προβλέψεις του Ζλάταν για το Μουντιάλ (VIDEO)

O Zλάταν Ιμπραχίμοβιτς ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις ομάδες που βλέπει ο ίδιος να φτάνουν στον τελικό του Μουντιάλ, αλλά και για το ποια θα καταφέρει να το κατακτήσει. Δείτε τι προέβλεψε ο Σουηδός, αλλά και το σχόλιό του για την πορεία της Αγγλίας.

Οι προβλέψεις του Ζλάταν για το Μουντιάλ (VIDEO)

Μεγάλη ατραξιόν του Μουντιάλ είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παρά το γεγονός ότι η Σουηδία δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση. Ένας ρεπόρτερ του "BeInSports" λοιπόν του ζήτησε τα προγνωστικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και το σχόλιό του για την αποτυχημένη πορεία της Αγγλίας.

Όσον αφορά τους δύο φιναλίστ ο Ζλάταν "βλέπει" Ιταλία και Βραζιλία, μια επανάληψη του τελικού του 1994, όπου και τώρα θα το πάρει η Βραζιλία.

Βέβαια, είναι αρκετά δύσκολο το ζευγάρωμα της Ιταλίας με την Βραζιλία στον τελικό, μιας και σύμφωνα με τον πίνακα και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθούν στα ημιτελικά. Αλλά για τον Ζλάταν όλα γίνονται!

Τέλος στην ερώτηση του ρεπόρτερ για την πορεία της Αγγλίας, ο Σουηδός δεν θέλησε να κριτικάρει την ομάδα του Χόντσον, τονίζοντας πως η κλήρωση την έφερε σε ένα αρκετά δύσκολο γκρουπ.

Δείτε το VIDEO με τις προβλέψεις του Σουηδού:

News 24/7

24MEDIA NETWORK