Οι Σαουδάραβες δεν εγκατέλειψαν τον Ντε Μπρούινε, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζει πρόταση

Το μέλλον του Βέλγου ίσως να πάρει μία διαφορετική τροπή το καλοκαίρι, όμως υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι.

Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Real Madrid at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 17, 2024. (AP Photo/Dave Shopland)
(AP Photo/Dave Shopland) AP

Η ποιότητα του Κέβιν Ντε Μπρούινε είναι γνωστή σε όλους. Το ίδιο ισχύει και για την συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, όμως όλα τα πράγματα υπάγονται σε έναν απαράβατο νόμο. Τα πάντα στην ζωή έχουν ημερομηνία λήξης, επομένως στα 32 του χρόνια ο Βέλγος σταρ ίσως ακολουθήσει ένα χωριστό μονοπάτι.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον μέσο της Σίτι να απορρίπτει την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κρούση από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, η ομάδα από την Άπω Ανατολή αναμένεται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Πέρα από την Αλ Νάσρ, δεν αποκλείεται να μπουν στην σειρά για την διεκδίκηση του Βέλγου και άλλες ομάδες της Saudi Pro League.

Το κύριο εμπόδιο

Βέβαια, υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο για την επίτευξη συμφωνίας και αφορά τις προτιμήσεις του Ντε Μπρούινε. Ο ίδιος θα προτιμούσε μία ζωή στην Αμερική και για αυτό το MLS φαντάζει ο ιδανικός τελικός προορισμός. Ο παίκτης του Πεπ όμως έχει ακόμη μερικά χρόνια ποιοτικού ποδοσφαίρου μπροστά του, άρα το σενάριο Αμερική δεν είναι της παρούσης, όμως αναδεικνύει το "αγκάθι" για μία μετακίνηση στην Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί είναι αλλιώς να είσαι ο Μόντριτς, η μεγάλη επιθυμία του μέντορα της Ρεάλ Μαδρίτης

Το ποδόσφαιρο θα παίζεται και χωρίς τερματοφύλακες σύμφωνα με τον "Special One"

News 24/7

24MEDIA NETWORK