Οι Σαουδάραβες βρήκαν τον αντι-Μέσι στο πρόσωπο κορυφαίου παίκτη του Πεπ

Στον Ριγιάντ Μαχρέζ στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι Σαουδάραβες μετά από το "όχι του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με το CBS.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Ό,τι έχει και δεν έχει έδωσε η Αλ Χιλάλ προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο να παίρνει την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στο πρωτάθλημα του MLS για χάρη της Ίντερ Μαϊάμι.

Οι Σαουδάραβες ήθελαν τον Αργεντίνο σταρ για να... εκτοξεύσουν τη δημοφιλία του πρωταθλήματος τους αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον επιθυμούν να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα πρωτοκλασάτα ονόματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CBS που αναπαράγει και το GOAL, μετά το "όχι" του Μέσι γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ο Αλγερινός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Πολίτες μέχρι το 2025 και βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πεπ έχοντας σε 47 αναμετρήσεις 15 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως, η ομάδα που κινείται για τον ποδοσφαιριστή δεν είναι η Αλ Χιλάλ, όπως συνέβη στην περίπτωση του Μέσι, αλλά η Αλ Αχλί, ομάδες που βέβαια έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη...δηλαδή το PIF, που είναι το ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Πιρς Μόργκαν: Ο μεγαλύτερος οπαδός του CR7 τα έχωσε στον Μέσι για την "απόσυρσή" του

Μέσι: Πάει Μαϊάμι και καλείται να διαχειριστεί ένα αγωνιστικό...χάος

Μέσι: Πλην του Μπούσκετς , η Ίντερ Μαϊάμι κινείται και για τον "κολλητό" του Αργεντίνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK