Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης (9/3)

Οκτώ αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη και το Contra.gr κάνει τις προτάσεις του για όσους έχουν σκοπό να ποντάρουν. Ειδικά στοιχήματα και φυσικά πολλά μικρά πονταρίσματα για το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ansarifard EUROKINISSI SPORTS

Ξεκινάμε από τα παιχνίδια των 20:00 και το ΑΠΟΕΛ - Άντερλεχτ. Το όβερ 2.5 γκολ προσφέρεται στο 2.15 στον Stoiximan.gr, όπως επίσης καλό είναι το ίδιο ποντάρισμα στο Ροστόφ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 2.40. Στο Κοπεγχάγη - Άγιαξ καλό είναι να μην ασχοληθούμε. Αν κάποιος ψάχνει μία απόδοση, ίσως καλό θα ήταν το γκολ-γκολ στο 2.02.

Πάμε και στα ματς των 22:05. Φυσικά ξεκινάμε με το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι έχουν εξαιρετικό προπονητή και διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Λόγω Βούζα δεν ξέρουμε τι Ολυμπιακό θα δούμε, αφού αναμένεται να γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θα πάμε λοιπόν σε safe επιλογές. Όβερ 0.5 γκολ για την Μπεσίκτας προσφέρεται στο 1.48 στον Stoiximan.gr. Στο 2.00 κάρτα στον Ρέτσο και στο 2.50 για τον Κουαρέσμα. Ο Πορτογάλος, αν εκνευρισθεί, αξίζει το ποντάρισμα. Επίσης το δοκάρι στο παιχνίδι προσφέρεται στο 2.50.

Προχωράμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Η Λυών βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ η Ρόμα προβληματίζει τελευταία. Το γκολ-γκολ είναι στο 1.45 και το όβερ 2.5 κάρτες για την Ρόμα στο 2.30. Όβερ 0.5 γκολ για την Κράσνονταρ στο 1.85 είναι μία απόδοση που ίσως αξίζει, αν και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μας... ενθουσιάζει. Σάλκε - Γκλάντμπαχ το γκολ/γκολ στο 1,75 είναι καλή απόδοση, όπως και το γκολ/γκολ στο Γάνδη - Γκενκ στο 1,95. Ειδικότερα το τελευταίο ματς αξίζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK