Οι τιμές στον αδικοχαμένο Αστόρι έχουν και συνέχεια

Η ιταλική και η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια θρήνησε για το χαμό του Νταβίντε Αστόρι, με τις τιμές για τον αρχηγό της Φιορεντίνα που έφυγε στα 31 του χρόνια να συνεχίζονται ακόμα και τώρα.

Italian supporters hold up their national flag in honor of recently deceased player Davide Astori before the international friendly soccer match between Argentina and Italy at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Italian supporters hold up their national flag in honor of recently deceased player Davide Astori before the international friendly soccer match between Argentina and Italy at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Έχουν περάσει 23 ημέρες από τον τραγικο και ξαφνικό χαμό του αρχηγού της Φιορεντίνα Νταβίντε Αστόρι, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ξενοδοχείου του Ούντινε προδωμένος από την καρδιά του, ωστόσο ουδείς έχει διάθεση να ξεχάσει.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου τιμούν τη μνήμη του σε κάθε ευκαιρία και αυτό ακριβώς έγινε και το βράδυ της Τρίτης, καθώς στο πλαίσιο του διεθνούς φιλικού της Αγγλίας με την Ιταλία στο "Γουέμπλεϊ" κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή λίγο πριν την πρώτη σέντρα.

Δεν ήταν πάντως αυτή η μεγαλύτερη τιμή που έγινε για τον Αστόρι το τελευταίο 24ωρο καθώς η Φιορεντίνα φρόντισε το όνομά του να μείνει για πάντα χαραγμένο στην ιστορία της, δίνοντάς το στο προπονητικό κέντρο των "βιόλα" που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από κοινού από τη διοίκηση της Φιορεντίνα και την οικογένεια του παίκτη, και σίγουρα τιμάει ιδιαίτερα την ομάδα της Φλωρεντίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK