Οι τρεις στράικερ στη λίστα της Άρσεναλ: Ο τιμωρημένος, το θωρηκτό των 100+ εκατ. ευρώ και η έκπληξη

Ο Μικέλ Αρτέτα ψάχνει παίκτη για να ενισχύση την επίθεσή του και οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Ισπανό να έχει τρεις παίκτης στη λίστα του.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Wednesday, March 1, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Έτοιμη ν' ανοίξει το πορτοφόλι της και να επενδύσει πολλά χρήματα για την απόκτηση σέντερ φορ παρουσιάζεται η Άρσεναλ. Ο Μικέλ Αρτέτα ψάχνει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και τις τελευταίες ώρες τρία είναι τα ονόματα που "παίζουν" στο ρεπορτάζ των Κανονιέρηδων. Όλα βάσει φημών καθώς κανείς δεν έχει μιλήσει συγκεκριμένα από την πλευρά των Λονδρέζων.

Όλες οι περιπτώσεις έχουν τη δυσκολία τους με τη μία μάλιστα να μοιάζει περίπλοκη, αφού όχι μόνο η Ρεάλ παρουσιάζεται ως ενδιαφερόμενη, αλλά γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί κοινή γραμμή πλεύσης με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής. Ποιος είναι αυτός; Ο Βίκτορ Όσιμεν. Ο Νιγηριανός μπόμπερ υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο νέο deal έχει συμπεριληφθεί ρήτρα αποδέσμευσης που ξεπερνάει τα 100 εκατ.

Ένας άλλος, φημολογούμενος, μεταγραφικός στόχος είναι ο Ιβάν Τόνι που αποτελεί σταθερή αξία στην Premier League, αλλά δεν αγωνίζεται εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του σε στοιχηματισμό. Η ποινή του παίκτη της Μπρέντφορντ εκπνέει μέσα Ιανουαρίου, ενώ παραμένει άγνωστο πώς θα χειριστεί την υπόθεσή του η Μπρέντφορντ.

Πάμε και στην έκπληξη από την ομάδα έκπληξη της Αγγλίας τη φετινή σεζόν. Η αναφορά γίνεται στον Όλι Γουάτκινς της εκπληκτικής Άστον Βίλα. Ο 27χρονος επιθετικός έχει γίνει "όπλο" στα χέρια του Ουνάι Έμερι και μετράει 14 γκολ και 8 ασίστ φέτος.

Στις παραπάνω περιπτώσεις αξίζει να συμπεριληφθεί μία ακόμη και αφορά τον Ντομινίκ Σολάνκε της Μπόρνμουθ. Στην Αγγλία προ ημερών γράφτηκε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τσέλσι, Λίβερπουλ θα αποτελέσει λύση εφόσον οι Κανονιέρηδες δεν καταφέρουν να πάρουν τον Τόνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK