Από τα σαλόνια της Λίβερπουλ, χαμηλά στην Μπόρνμουθ και τώρα στα ραντάρ διεκδικήτριας του τίτλου

Ο Ντομινίκ Σολάνκε ίσως να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε ομάδα της Premier League που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Bournemouth's Dominic Solanke celebrates their team's 3-2 victory over Tottenham Hotspur at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Bournemouth at Tottenham Hotspur Stadium, in London, England, Saturday, April 15, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Ντομινίκ Σολάνκε με τη φανέλα της Μπόρνμουθ AP PHOTO/IAN WALTON

Ο ρεπόρτερ της Mirror Άλεξ Γουντ υποστηρίζει πως ο Ντομινίκ Σολάνκε βρίσκεται στη λίστα του Μικέλ Αρτέτα για την Άρσεναλ ως δεύτερη λύση εάν δεν προχωρήσει η απόκτηση του βασικού της μεταγραφικού της στόχου ο οποίος είναι ο Ιβάν Τόνι.

Στο παρελθόν ο Σολάνκε πέρασε από την Τσέλσι και το 2017 έφυγε από τους Μπλε ως ελεύθερος για να υπογράψει με την Λίβερπουλ. Στους Κόκκινους ο Άγγλος επιθετικός πήρε τις ευκαιρίες του ωστόσοι το 2019 αποφασίστηκε πως το καλύτερο για όλες τις πλευρές ήταν η αποχώρησή του.

Πράγματι, η Μπόρνμουθ είχε μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του και τον έκανε δικό της αντί 21.200.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του 27χρονου φορ με τα κεράσια εκπνέει το 2027, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο δέχθηκε την επέκταση που του είχε προταθεί.

Ο Σολάνκε με τη φανέλα της Μπόρνμουθ πάει καλά καθώς φέτος σε 19 ματς μετράει 9 γκολ και 1 ασίστ. Στο σύνολο ως παίκτης των Κερασιών έχει γράψει 192 παιχνίδι με 65 τέρματα και 28 πάσες που έγιναν γκολ. Το ποσό που ενδεχομένως να ζητήσουν τα Κεράσια για να τον παραχωρήσουν δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Θυμίζουμε πάντως πως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σολάνκε είναι ο δεύτερος στις επιλογές του Αρτέτα πίσω από τον Τόνι. Ο τελευταίος είναι τιμωρημένος με οκτώ μήνες αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο εξαιτίας παραβίασης κανονισμών στοιχηματισμού. Το ban του τελειώνει στις 16 Ιανουαρίου 2024 κι από εκεί και έπειτα θα μπορεί ν' αγωνιστεί ξανά.

Διαβάστε περισσότερα

Όσκαρ, ο τελευταίος των Μοϊκανών στην Κίνα έχει βάλει στην τράπεζα αδιανόητο ποσό

Ο παίκτης-βράχος του Αλόνσο, η παρεξήγηση με τη ρήτρα αποδέσμευσης και η Λίβερπουλ

Πού έχει χαθεί ο Γιουσουφά Μουκοκό το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK